Martin Károly Rôzne

Súťaž: Hrajte o letný kurz angličtiny za 119 eur!

Ak nepatríte medzi tých, čo v lete len zaháľajú na plážach a kúpaliskách určite vás zaujme ponuka Jazykovej školy Chantal. Vyhrajte 32 vyučovacích hodín Callanovou metódou, ktorá vám zaručí 4x rýchlejší progres.

Určite ste už počuli o metóde, pomocou ktorej sa môžete naučiť anglicky až 4 krát rýchlejšie. Za touto záhadou nie je zázračný liek ani mystika, ale 15 ročné úsilie profesionálnych školiteľov. Recept je jednoznačný- Callanova metóda, ktorá je dostupná už aj v žiarskom regióne. Teraz to všetko môžete mať ZADARMO.

Memorovanie a bifľovanie je už minulosťou, tvrdia zástancovia Callanovej metódy. Ľudský mozog je prispôsobený k rýchlejšej absorpcii cudzích jazykov. Tvorcovia metódy vychádzajú z poznania ľudskej psychiky a pozorovania detí pri učení materinskej reči. [color=#cc0000]­[size=14] Ako to funguje[/size][/co­lor] Callanova metóda je efektívny a fungujúci spôsob výučby anglického jazyka. Je alternatívou k tradičným metódam výučby. Vyvíjala sa 15 rokov vo Veľkej Británii na Cambridgeskej univerzite. V súčasnej dobe pomocou tejto metódy vyučuje viac ako 400 registrovaných škôl po celom svete.

[blockquote]Ca­llanova metóda je vhodná pre všetky jazykové úrovne. Pokročilejší študenti si pochvaľujú predovšetkým odbúranie strachu hovoriť cudzím jazykom (podľa štatistík má tento problém až 90% ľudí). U začiatočníkov je motivujúci hlavne výrazný jazykový pokrok, ktorý pomocou tejto metódy dosahujú. [/blockquote]

Callanov systém výučby je orientovaný na praktickú stránku jazyka – rozprávanie a porozumenie, teda to, čo ľudia najviac potrebujú v každodennom živote. Samozrejme, že aj gramatika je plnohodnotne zastúpená, avšak je vyučovaná prirodzene, počas konverzácie, presne tak, ako sa malé dieťa učí svoj materinský jazyk. [color=#cc0000]­[size=14] Systém vyučovacích hodín[/size][/co­lor] Hneď úvodom vás upúta dynamika a rýchlosť vyučovacích hodín. Lektor rozpráva po anglicky primeranou rýchlosťou, čím maximálne simulujeme anglicky hovoriace prostredie. Tým sa zabezpečuje 100% koncentráciu na jazyk a hodiny sú teda naozaj efektívne.

Výučba je založená na rýchlych otázkach a odpovediach. Pri odpovediach, s ktorými vám pomáha na začiatku lektor, sa vám automaticky vytvára podmienený reflex a reagujete bez premýšľania, aký čas prípadne predložku máte použiť. Neučíte sa teda prácnym memorovaním ako u ostatných metód, ale priamo konverzáciou a precvičovaním si daných javov.

Jazyk sa teda učíte prirodzene, tak ako ste sa naučili materinskú reč. V klasických jazykových školách je výsledok do veľkej miere závislý od lektora. V Callanovej metóde sa profesionálni lektori striedajú, čím sa opäť simuluje anglicky hovoriace prostredie. [color=#cc0000]­[size=14] Vyskúšajte zadarmo[/size][/co­lor] Dobrou správou je že Callanovu metódu môžete vyskúšať v Žiari nad Hronom, Novej Bani ale aj Banskej Štiavnici nezáväzne a úplne zadarmo. Na prvej skúšobnej hodine tak zistíte, či je tento spôsob výučby rovnako vhodný ako pre tisíce spokojných klientov. Celý rýchlo kurz angličtiny stojí 119 Eur /32 vyučovacích hodín, CD, certifikát, zapožičanie učebníc/, nemčinu pre opatrovateľky zvládnete za 109 Eur /40 vyučovacích hodín, CD, certifikát, zapožičanie učebníc/. Cena kurzu je kompletná a nepriratúvajú sa k nej už žiadne poplatky.

Ukážkovú hodinu v Žiari nad Hronom si môžete vyskúšať už v piatok 22. júna o 18-tej hodine. Viac informácií získate [link=http://www­.chantal.sk/zi­ar-nad-hronom/novinky­.html]TU[/lin­k]! [color=#cc0000] [size=14]Veľká súťaž[/size][/co­lor] Každý kto do štvrtku. 28. júna napíše správnu odpoveď na súťažnú otázku: „Kde sídli žiarska pobočka jazykovej školy Chantal?“ Správnu odpoveď nájdete [link=http://www­.chantal.sk/zi­ar-nad-hronom/novinky­.html]TU[/lin­k]! Odpovede posielajte do štvrtku 21. júna na mailovú adresu karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/. V maili uveďte aj svoje celé meno a telefónne číslo, aby sme vás mohli kontaktovať v prípade výhry.

Bližšie informácie nájdete aj na stránke www.chantal.sk, alebo na telefónnom čísle: pre Žiar nad Hronom 0908 921 819 a pre mestá Nová Baňa a Banská Štiavnica – 0908 953 105.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM