Martin Károly Tlačové správy

SÚŤAŽ: Hráme o lístky na tanečnú šou- Fantasy of dance!

Fantasy of dance vystúpia v Kremnici už budúci pondelok 19. novembra. Hráme o dve vstupenky na túto fantastickú tanečnú šou.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Hráme o lístky na tanečnú šou- Fantasy of dance!
Zdroj: Dnes24.sk

Strhujúca šou

Dynamická a pôsobivá tanečná show nadchne milovníkov divadelného írskeho tanca. Strhujúce tanečné výkony sólistov a zohraného súboru sú plné pulzujúcej energie, pozitívnych emócií a radosti zo života.

Tanečná virtuozita s rafinovanou prácou nôh a strhujúcim rytmom írskeho stepu sa pred divákom rozvíja v kulise podmanivo krásnej írske a keltskej hudby plnej mystického kúzla a romantiky v tradičných i moderných aranžmánoch a vytvára dokonalý koktail pre všetky zmysly

Náročná írska tanečná technika je obohatená o slovenský temperament. Podmanivá keltská melodika a strhujúci rytmus sa spája so slovanským citom a krásou.

Fantazijný príbeh divákom otvára obrazy od zrodenia človeka, vývoja spoločnosti až po budúcnosť. Mieša keltskú mytológiu s realitou. Tradičná írska tanečná technika je obohatená o ďalšie štýly, čím program získal obdivuhodnú pestrosť. Tanec je zosobnením dokonalého súladu hudby, rytmu a jedinečnej harmónie pohybu.

Viac o podujatí sa dozviete aj TU!

Súťaž o 2 lístky v hodnote 2×8 eur!

V spolupráci s kinom Akropola sme pre vás pripravili rýchlu súťaž. Vyžrebujeme dvoch šťastlivcov. Stačí ak odpoviete na jednoduchú otázku: O koľkej začína tanečná šou?"

Správnu odpoved nájdete na webe kina Akrolpola, presnejšie TU. Správne odpovede posielajte do piatku 16. novembra na mailovú adresu: karoly@global24.sk. K odpovedi pripíšte aj telefónne číslo.

Predpredaj 6€, na mieste 8€, ZTP 2€

foto/danceshow.sk

Fantasy of dance vystúpia v Kremnici
2
Galéria
Fantasy of dance vystúpia v Kremnici
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM