Kultúra Tlačové správy

SÚŤAŽ o lístky: Predstavenie Otvorené manželstvo s charizmatickými hercami aj v Kremnici

Z pera talianskeho dramatika a nositeľa Nobelovej ceny za literatúru, Daria Fo, hra o svojráznom manželskom páre a večnom konflikte muža a ženy prichádza aj do kremnickej Akropoly. Buďte vďaka webu Žiar24.sk pri tom a hrajte o vstupenky!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ o lístky: Predstavenie Otvorené manželstvo s charizmatickými hercami aj v Kremnici
Zdroj: Akropola Kremnica

Dvaja ľudia hľadajú harmóniu partnerského života a zároveň sa navzájom ubíjajú. Typické manželstvo na taliansky spôsob. Kam až sme schopní zájsť v snahe oživiť vyhasnutý ošiaľ lásky? Dokážeme odpustiť partnerovi neveru? Prispôsobíme sa „otvorenému manželstvu“, aj keď je otvorené iba z jednej strany? Nevlastniť ľudí a radovať sa z každého ďalšieho života. Všetko neriešiteľné sa jedného dňa vyrieši a dramatické situácie sa časom zmenia na komické.

Neuveriteľný „manželský“ koncert v podaní úžasnej Anky Šiškovej, držiteľky ocenenia Dosky, Českého leva, protagonistky mnohých skvelých divadelných úloh, ktorú sme naposledi videli v debute jej dcéry Terezy – Špina a Adyho Hajdu, skvelého a oceňovaného herca doma i u susedov.

Scéna a kostýmy sú tvorbou scénografky a kostýmovej výtvarníčky Evy Ráczovej Kudláčovej. Spolu s režisérom Eduardom Kudláčom vytvorili intímnu atmosféru tragikomédie o láske a nevere.

Predstavenie Otvorené manželstvo
KEDY? 27. novembra 2017 o 19:00
KDE? Akropola Kremnica
VSTUPENKY? Predpredaj 15 eur na tomto mieste

Vyhodnotenie súťaže

2 lístky na predstavenie Otvorené manželstvo v Kremnici vyhráva Daniela Kukučková.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: Akropola Kremnica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM