Barbara Dallosová Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto pre Kremnicu fiaskom: Historické mestečko na chvoste rebríčka!

O akúsi korunku krásy medzi slovenskými mestami súťaží i Kremnica. To, aké miesto jej na základe hlasovania patrí, ale Kremničanov zrejme nepoteší...

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto pre Kremnicu fiaskom: Historické mestečko na chvoste rebríčka!
Zdroj: TASR

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra 2015. Čas na hlasovanie sa teda pomaly kráti a konečný rebríček, hoci ešte nič nie je isté, sa pomaly začína rysovať.

Neveľké mestečko v srdci Európy bojuje o titul najkrajšieho mesta tiež. Ani mincovňa, hrad, Štefánikovo námestie či Kremnické gagy Kremnicu na výslnie tohto rebríčka nevyniesli. Ak by ste chceli Kremnicu v rebríčku hľadať, museli by ste ho prelustrovať až celkom dole. Zo 139 miest, za ktoré sa dá hlasovať, sa drží na priečke s číslom 132.

Najviac hlasov má na konte kúpeľný Bardejov, tomu na päty šliape Prievidza. V top trojke ale máme i zástupcu z nášho kraja. Tretím najkrajším mestom Slovenska je podľa doterajšieho hlasovania neďaleký Zvolen.

Ako hlasovať?

Súťaž ale ešte prebieha a karty v súčasnom poradí môže zamiešať i váš hlas. Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec.

Čítajte tiež:

Kremnica do vrecka: Dlho očakávanú apku spustili, stiahnuť si ju však nemôže každý

Múzeum Gýča v Kremnici zostáva, pripravuje sa dokonca reštart: Všetko je odklepnuté, spokojný je aj primátor

Obrovská pocta pre Kremnicu: Gagy sú podľa expertov jedným za najlepších festivalov v Európe

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM