Martin Károly Kultúra

Súťaž o permanentku na Kremmnické gagy

Žiar24 v spolupráci pre vás pripravil ďalšiu atraktívnu súťaž. Jeden z vás môže vyhrať permanentku na sobotu 27. augusta v hodnote 49 Eur. 31. ročník Kremnických gagov začína už v piatok 26. a končí v nedeľu 28. augusta 2011.

Podmienky súťaže sú veľmi jednoduché. Stačí odpovedať mailom na jednoduchú otázku:** Dajú sa v tomto roku rezervovať vstupenky na jednotlivé podujatia ONLINE?** správnu odpoveď nájdete aj [link=http://www­.gagy.sk/ganet/ga­gy/portal.nsf/wpro­gram]tu[/link]. Vaše odpovede posielajte na adresu: karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/ Uveďte aj svoje kontaktné údaje. Výherca bude vyžrebovaný už v stredu 24. augusta.

Organizátori pre tento ročník pripravili viacero noviniek jednou z nich je aj [link=http://www­.gagy.sk/novin­ky:aktualne]CIR­KUSOVÁ ŠKOLA GAGOV[/link]. Trénovať nádejných klaunov, mímov, artistov či žonglérov budú počas dvoch dní skúsení lektori. Z Prahy príde Ondřej Holba, špecialista na crystall ball a kužele zo žonglérskej skupiny Kruhová parabola a Cecília Bobáková, členka ohniarskej skupiny Infinitos špecializujúcej sa na obruče a točenie dvoch tyčí. Z bratislavskej skupiny Dreamdancers bude zaúčať dvojica žonglérov a tanečníkov s ohňom Dominika Valkovičová a Branislav Chlapík. Ak sa chcete naučiť žonglovať, prihlásiť sa môžete [link=gag@gagy­.sk]tu[/link].

Žiar24 ako jeden z mediálnych partnerov podujatia vám prinesie počas trvania festivalu humoru a satiry niekoľko reportáží priamo z diania v Kremnici.

[link=http://www­.gagy.sk/program]Kom­pletný program[/link]

[color=#ff0000]­Súvisiaci článok a videospot [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.107098_Krem­nicke-gagy-2011-uz-tento-mesiac.173]Krem­nické gagy 2011 už tento mesiac[/link]

Gagy 11
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM