Monika Földešiová Kultúra

SÚŤAŽ: Poďte s nami na párty roka!

Už 24. júna si milovníci tanečnej hudby prídu na svoje. Na nitrianskom výstavisku Agrokomplex sa bude totižto konať veľká Open Air Dance Party a to rovno pod hviezdami.

Usporiadatelia akcie, na ktorej vystúpia slovenskí i zahraniční DJ-i, očakávajú 2000–3000 návštevníkov, zväčša vo veku 18–35 rokov. Podujatie začína o 21:00 hod., návštevníci sa môžu tešiť na akciové nápoje, technické zabezpečenie v podobe veľkej LED obrazovky a mnoho iných prekvapení. Medzi účinkujúcimi sa objavia DJ & Playmate FLOWER, DJ Róbert Burian a DJ P.M.C. Vstupenky v hodnote 5€ v predpredaji (7€ na mieste) kupujte v sieti [link=http://www­.ticketportal­.sk/podujatie_se­arch.asp?id=15880]T­ICKETPORTAL[/lin­k]. Vždy aktuálne info aj na stránke [link=http://www­.facebook.com/pro­file.php?id=7326­85962#!/event­.php?eid=152718854­793684]FACEBO­OKu[/link].

SÚŤAŽ: Zapojte sa do našej súťaže a piati z vás sa môžu stať vlastníkmi dvoch lístkov na túto veľkolepú tanečnú párty. Stačí, ak nám do 10. júna napíšete správnu odpoveď na otázku: Zúčastní sa Open Air Dance Party a DJ Milan Lieskovský? Správne odpovede nájdete aj na vyššie uvedenej stránke Facebooku. Odpovede posielajte na nitra@global24.sk (nitra@global24.sk), nezabudnite uviesť celé meno a kontaktné údaje.

SÚŤAŽ: Poďte s nami na párty roka!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM