Kultúra Tlačové správy

SÚŤAŽ: Turné Korben Dallas Stredovek pokračuje aj na jeseň, kapela zavíta do Kremnice

Skupina Korben Dallas predstavila albumovú novinku Stredovek na úspešnom jarnom turné a na jeseň vyhlásili pokračovanie. Teraz môžete hrať o lístky na koncert do Kremnice!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Turné Korben Dallas Stredovek pokračuje aj na jeseň, kapela zavíta do Kremnice
Zdroj: Akropola Kremnica

Korben Dallas vydali v marci tohto roku svoj piaty album Stredovek, ktorý sa stretol s pozitívnym prijatím medzi fanúšikmi aj recenzentmi. Už v týchto dňoch pokračuje turné koncertmi najmä v tých mestách, ktoré skupina nestihla zaradiť do jarnej časti turné.

“Tešíme sa, že materiál z nového albumu konečne predstavíme aj v Prešove, Banskej Bystrici, Trnave, Trenčíne či Kremnici. Na jar sme nestihli zavítať všade, kam sme chceli, a teraz na jeseň to chceme napraviť,” hovorí spevák a gitarista Juraj Benetin.

Jesenná časť turné Korben Dallas Stredovek začala už koncom septembra koncertami v Banskej Bystrici a Lučenci. Na predstavenie v Kremnici sa však ešte len môžete tešiť- odohrá sa 21.10.2017 v A­kropole Kremnica.

Predpredaj vstupeniek na turné prebieha v sieťach Ticketportal a Predpredaj.sk.

Súťažili sme o vstupenky!

2 vstupenky na koncert Korben Dallas v kremnickej Akropole získava Jana Piskoríková. Gratulujeme! Čoskoro sa jej ozveme s bližšími informáciami.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Akropola Kremnica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM