Barbara Dallosová Tlačové správy

Svadba, porada alebo len dobrý obed? Aby ste zistili, či je v Lune voľné miesto, nemusíte ani zodvihnúť telefón!

Obľúbená žiarska reštaurácia Luna opäť prekvapila novinkou, s ktorou sa len tak niekde nestretnete. Od augusta môžu jej hostia využívať online rezervačný systém v reálnom čase - BOOKIO. V sekunde sa dozviete, či je voľná kongresová sála alebo váš obľúbený stôl...

Ilustračný obrázok k článku Svadba, porada alebo len dobrý obed? Aby ste zistili, či je v Lune voľné miesto, nemusíte ani zodvihnúť telefón!
Zdroj: Dnes24.sk

O krok vpred

Touto službou sa Luna reštaurácia zaradila medzi 4 reštaurácie, ktoré začali túto novinku na Slovensku poskytovať. A prečo Luna reštaurácia zvolila takúto formu rezervácii miest na reštaurácii, prípadne v kongresovej sále? ,,Našou snahou je byť neustále o krok vpred pred ostatnými reštauráciami, ponúkať našim klientom stále niečo nové, ale hlavný dôvod bol zabezpečiť našim hosťom komfort pri rezervácii”, hovorí marketingová manažérka reštaurácie Ing. Michaela Varsová.

Obľúbená sála na deň ,,D“

Veď kde inde si môžete v pohodlí vášho domova rezervovať stôl, prípadne kongresovú sálu na oslavu či svadbu bez akéhokoľvek telefonického alebo mailového kontaktu? Pre nastávajúcich mladomanželov je to ideálny spôsob ako zistiť, či je nádherná kongresová sála voľná v ich výnimočný deň. A neplatí to len pre svadby, ale aj pre rodinné oslavy, rôzne rodinné udalosti, firemné školenia alebo firemné večierky.

A ako to teda funguje?

Stačia na to iba 3 jednoduché kroky:

  • kliknúť na TÚTO stránku alebo SEM, kde si overíte voľnú kapacitu,
  • spraviť rezerváciu (v rámci rezervácie sa dajú napísať všetky Vaše požiadavky (strava, detská stolička, výzdoba, umiestnenie stolov, …),
  • počkať na potvrdzujúci mail a už len s radosťou prísť

Reštaurácia Luna sa už teraz teší na vaše rezervácie!

Za obsah tejto PR správy zodpovedá jej objednávateľ.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM