Katarína Reiterová Kultúra

Sviatok zaľúbených je za nami: Ako Valentína strávili osobnosti z regiónu?

Spýtali sme sa niektorých osobností z nášho regiónu, čo si pripravili pre svoje krajšie polovičky na Valentína. Typicky miklovskú odpoveď nám napísal aj Robo spoza veľkej mláky.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok zaľúbených je za nami: Ako Valentína strávili osobnosti z regiónu?

„Manželka si na Valentína našla doma po príchode z práce ružu, dva balíky nevylúpaných arašidov, ktoré miluje a veľkú čokoládu Triolade,“ prezradil nám Daniel Gelien, starosta obce Slaská a dodal, že: „Oslavu sme si nechali na dnes. To znamená, že prvýkrát využijeme donáškovú službu, a teda dovoz pizze z Lutily a pripijeme si šampusom. A určite nebude chýbať pusa…“

Kyticu ruží dostala aj manželka riaditeľa Základnej školy na Ulici Dr. Janského Mareka Baláža: „Svojej manželke som kúpil kyticu ruží a čokoládové srdiečko. Valentínsky večer sme strávili doma, keďže som prišiel neskoro domov kvôli pracovným povinnostiam. Dúfam, že dnes si to vynahradíme, pozvem manželku na „romantickú“ večeru,“ dodal riaditeľ Baláž.

Na to, ako za „veľkou mlákou“ strávil Valentína sme sa opýtali aj speváka Roba Miklu. A dostali sme typickú miklovskú odpoveď: „Ceeeelý deň som lietal samou láskou v oblakoch. Vznáášal som sa na jemnom oblááčiku milujúc všetku tú kráásu na zemi, všetkých ľudí, zvieratká, hmyz, dokonca i kamene a vodu. A všetkých som obdarúúúval pekným pohľadom a úúúsmevom. Valentín je nááádherná kravina. A Amíci sú z nej tak krásne mimo. A ak sa ma pýtate vážne – Valentín je skvelý polonezmyselný výmysel a biznis jak hovado, ale videl som pár milo sa usmievajúcich dievčat, čo mali v ruke kvety a tvárili sa ako keby videli anjelika kukajúc do blba :).“

Ak chcete svoju polovičku ešte niečím potešiť, tu je tip na víkend : Víkend v znamení Valentína: Aké akcie nás cez dni oddychu čakajú?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM