Martin Károly Rôzne

Technické služby - ZH, a.s. majú novú stránku

Technické služby – Žiar nad Hronom, a.s. (TS-ZH, a.s.) sa svojim klientom, partnerom a širokej verejnosti od začiatku októbra tohto roka chcú priblížiť aj pomocou internetovej stránky. Vo virtuálnom svete ich môžete nájsť prostredníctvom dvoch adries

/PR/ „V období tesne po vzniku spoločnosti sme sa prioritne snažili nastaviť dobre fungujúci a udržateľný systém nakladania s odpadmi pre partnerské samosprávy,“ ospravedlňuje riaditeľka Technických služieb – Žiar nad Hronom, a.s. Zuzana Gallová doterajšiu absenciu webovej stránky. „Po nastavení jednotlivých procesov v spoločnosti sme sa dopracovali aj k realizácii internetovej stránky, z čoho máme veľkú radosť,“ pokračuje Gallová, ktorá vzápätí dodáva, že interaktívna komunikácia s klientmi je prioritou TS-ZH, a.s.

Tvorcom tsziar.sk je spoločnosť Gibox, s.r.o. zo Žiaru nad Hronom: „Stránka je tvorená v duchu moderných trendov. Jej výnimočnosť spočíva v technologickom riešení, pretože okrem PHP, MySQL či Javascriptu sú v nej použité technológie ako HTML 5 a CSS 3, ktoré v súčasnosti predstavujú najmodernejšie trendy,“ hovorí manažér zhotoviteľskej firmy Radoslav Vanko.

Cieľom TS-ZH, a.s. bolo vytvoriť modernú stránku, ktorá by v sebe zahŕňala prvky ekológie a čistoty, no na druhej strane tiež predstavila širokej verejnosti spoločnosť zaoberajúcu sa odpadmi spolu so všetkými službami, ktoré poskytuje. Dominantou tsziar.sk je pritom meniaci sa banner . V ňom sa postupne striedajú námety nabádajúce k životu v symbióze s našou planétou. Okrem toho je na nej niekoľko aktívnych priečinkov. Ich úlohou je všetkým návštevníkom v čo najväčšej miere pomôcť a uľahčiť spoluprácu s TS-ZH, a.s.

Už pred vyše rokom, keď sme začali spolupracovať s TS-ZH, a.s. sme sa spoločne rozhodli o registráciu dvoch názvov – domén,“ vysvetľuje Vanko existenciu dvoch internetových adries spoločnosti. Dôvodov na spomínaný krok je niekoľko: „Najskôr bolo aktuálne odlíšenie sa od druhých technických služieb v meste, preto padla voľba na názov s pomlčkou (ts-zh.sk – pozn.red.), keďže však ľudia nemajú radi komplikované názvy, neskôr sme zvolili marketingovo ľahšie zapamätateľnú adresu (tsziar.sk – pozn.red.). V súčasnosti sa na web stránku dostanú užívatelia cez obe z nich,“ ozrejmuje ďalej Vanko.

Momentálne je stránka funkčná, no obsahovo ešte stále nie kompletne naplnená. Na niektorých priečinkoch sa v súčasnosti ešte pracuje, ale už teraz návštevníci stránky www.tsziar.sk nájdu na nej dostatok potrebných informácií.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM