Barbara Dallosová Rôzne Správy

Tie oči vás dostanú: GALÉRIA psíkov, ktorí skončili v žiarskom útulku

Krásavci vďační za každé pohladenie. V žiarskom útulku čaká niekoľko psíkov. Na nových majiteľov, alebo aspoň na dobrú dušu, ktorá ich príde na chvíľu vyvenčiť.

Ilustračný obrázok k článku Tie oči vás dostanú: GALÉRIA psíkov, ktorí skončili v žiarskom útulku
10
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Koterce žiarskeho útulku sú plné psíkov, ktorí vo dne v noci čakajú na svojich nových majiteľov. Do zariadenia, ktoré prevádzkuje OZ Strážni anjeli, sa dostávajú zatúlanci, psíci, ktorí prišli o majiteľov, ale aj takí, ktorí vľúdne slovo a pohladenie nikdy nezažili. Na niektorých chlpáčov sa usmeje šťastie pomerne rýchlo, iným sa stane koterec domovom na dlhé mesiace či dokonca roky.

Adopcia pre psíky znamená celkom novú šancu, pomôže ale i dočasná opatera, pri ktorej môžu psíci na nových majiteľov čakať v príjemnejšom prostredí, než je koterec útulku. Treťou možnosťou, ako psíkom pomôcť, je nájsť si chvíľu, prísť ich vyvenčiť a oslobodiť ich aspoň na moment z mrežovaných domovov.

Prezrite si v našej galérii fotky všetkých psíkov, ktoré momentálne čakajú na adopciu v žiarskom útulku. Možno vás pohľad niektorého z nich okamžite presvedčí…

Pre viac informácií volajte čísla 0908 661 737 alebo 0948 082 206 alebo hľadajte viac na facebookovom profile OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM