Barbara Dallosová Rôzne

To sa len tak nevidí: Vrtuľníkom si skočili na obedové meníčko, hosťom padla sánka! FOTO

Keď hostia reštaurácie počuli zvuk zostupujúceho vrtuľníka, napadlo im zrejme všeličo... Ten tu pritom pristával z prostého dôvodu. Jeho posádka vyhladla.

Ilustračný obrázok k článku To sa len tak nevidí: Vrtuľníkom si skočili na obedové meníčko, hosťom padla sánka! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

V reštaurácii Drevenica Revište na Revišťskom Podzámčí včera (24.3.) práve prežívali typický obedný nápor. Plná reštaurácia hladných hostí a personál v plnom nasadení. No len do chvíle, kým neprišla partia zákazníkov na ťažko prehliadnuteľnom dopravnom prostriedku.

Uchvátení hostia

Keď sa začal vrtuľník zostupovať a hľadať si ,,parkovacie" miesto niekde na trávnatej ploche vedľa reštaurácie, okamžite prilákal pozornosť. ,,Mali sme plnú reštiku a všetci hostia začali odrazu vychádzať von, sledovali to, fotili a točili si to na telefóny. Boli poriadne prekvapení, ale príjemne," hovorí prevádzkarka Drevenice Revište.

Hoci máloktorá reštaurácia je zrejme len tak pre istotu vybavená heliportom, posádka vrtuľníka problém s pristávaním nemala. ,,Máme tu veľkú trávnatú plochu a vrtuľník nepotrebuje nejakú dojazdovú dráhu, takže úplne v pohode," pokračuje s úsmevom prevádzkarka.

Čo si dali?

Posádka vrtuľníka si pritom reštauráciu nevybrala náhodne. Šlo o zamestnancov firmy, ktorá poskytuje letecké práce vrtuľníkmi a v tejto oblasti vykonávali kontrolu vysokého napätia. V Drevenici Revište boli počas tejto pracovnej úlohy ubytovaní.

A čo si hladná posádka po teatrálnom príchode vybrala z jedálneho lístka? Ich voľba bola podľa prevádzkarky jasná. ,,No predsa černohorský rezeň a varené zemiaky," dodáva s úsmevom.

Fotky z pristávania vrtuľníka na Revišťskom Podzámčií si pozrite v našej fotogalérii!

Nech si odskočíte na obed akokoľvek, toto už len ťažko tromfnete
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM