Barbara Dallosová Kultúra

Tohtotýždňové dianie v Žiari a okolí: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A skvelým spôsobom, ako si vyčistiť hlavu, je napríklad vyraziť na zaujímavú akciu. Prinášame vám preto prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Žiari a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tohtotýždňové dianie v Žiari a okolí: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

KINOTIP: Agáva

pondelok o 18:00 hod. a nedeľa o 18:00 hod, Kino Hron Žiar nad Hronom
Príbeh na námete druhej kapitoly románu slovenského spisovateľa Ladislava Balleka. Ide o ľúbostný príbeh nešťastnej lásky odohrávajúci sa v prelomovom období tesne po druhej svetovej vojne. Šulajov film je zdanlivo jednoduchý príbeh lásky, vo vnútri však silná psychologická štúdia rôznych charakterov.

Rozprávkové javisko 2016

štvrtok a piatok, MsKC Žiar nad Hronom
V krajskej súťaži Rozprávkové javisko sa predstavia nominované divadelné súbory, sólisti, kolektívy, víťazi regionálnych kôl súťaží organizovaných regionálnymi osvetovými strediskami v BBSK.

Divadlo: Všade dobre

piatok o 19:00 hod., Pivovar ERB Banská Štiavnica
Tragikomédia o dnešnom hektickom a povrchnom svete plnom materializmu. Názov Všade dobre napovedá, že aj v ťažkých životných situáciách sa môže mať človek dobre, pokiaľ rodina drží pokope.

Večer pod hviezdnou oblohou: Universum

piatok o 20:00 hod., Krajská hvezdáreň a planetárium Maximiliána Hella, Žiar nad Hronom
Multimediálny program vo Hviezdnej sále s využitím možností planetária vás oboznámi s vývojom vesmíru od kozmologických mierok po slnečnú sústavu. Poskytne vám tiež pohľad na našu nočnú oblohu, predstaví najznámejšie súhvezdia a vysvetlí povahu niektorých úkazov ako sú meteory či zatmenia. Po skončení programu je pre vás za priaznivých poveternostných podmienok pripravené pozorovanie večernej oblohy astronomickým ďalekohľadom.

Thomas Puskailer: Live For The Moment tour

sobota o 19:00 hod., Kino Akropola, Kremnica Spevák, muzikálový herec, skladateľ a model holandského pôvodu, Thomas Puskailer, a jeho jarný koncert v kremnickom Kine Akropola.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM