Barbara Dallosová Kultúra

Tok slov so Sveťom Malachovským a Ľubkou Čekovskou už tento piatok: Posledné lístky sa míňajú!

Tretie a zároveň posledné tohoročné pokračovanie talkshow populárneho pesničkára, producenta a textára Janka Kulicha prinesie opäť vzácnych hostí - manželskú dvojicu Svätopluka Malachovského a Ľubicu Čekovskú.

Ilustračný obrázok k článku Tok slov so Sveťom Malachovským a Ľubkou Čekovskou už tento piatok: Posledné lístky sa míňajú!
Zdroj: Dnes24.sk

Nie celkom typická talkshow s pesničkárom Jankom Kulichom sa blíži k svojmu tretiemu vydaniu. V kresle u Janka Kulicha doposiaľ sedeli len muži, tentoraz zavíta aj jedna dáma. Ani tento piatok nebude chýbať hudobný doprovod v réžii kapely Janko Kulich & Kolegium ani humorné KomenTáranie Peťa Šranka.

Po Marošovi Kramárovi, Vratkovi Rohoňovi a Reném Štúrovi vyspovedá Janko Kulich známu manželskú dvojicu. On je jedným z najváženejších hercov Radošinského naivného divadla, najzábavnejším slovenským komikom, najobľúbenejším seriálovým maďarom a bývalým operným spevákom. Ona je klavírna virtuózka, hudobná skladateľka, ktorá skladá operné árie, alebo filmovú hudbu hoci aj pri umývaní riadu. Sveťo Malachovský a Ľubica Čekovská.

A to nie je všetko! Počas tretieho Toku slov sa vám predstaví aj zaujímavý projekt – audio CD Pozitívne rozprávky žiarskej autorky Mišky Pribilincovej.

Tretí Tok slov sa uskutoční v piatok, 7.novembra, o 19.00 h v Reštaurácii Luna.

Viac info o vstupenkách TU.

Tretí Tok slov Janka Kulicha: Tentoraz so známym manželským párom!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM