Barbara Dallosová Kultúra

Top momenty City festu 2015 na FOTKÁCH: Takto sa Žiar dokáže baviť!

City fest oslávil v žiarskom parku svoje desiate narodeniny vo veľkom štýle. Atraktívny line-up, mimoriadne slnečný deň a novinky, ktoré si organizátori pripravili, sa postarali o naozaj vydarený festivalový deň.

Ilustračný obrázok k článku Top momenty City festu 2015 na FOTKÁCH: Takto sa Žiar dokáže baviť!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Dve veľkoplošné obrazovky, vďaka ktorým videli Žiarčania interpretom priamo do tváre aj z posledných radov, zväčšený stage a predĺženie festivalu na celodennú akciu. To boli najväčšie zmeny, aké tento rok čakali návštevníkov obľúbeného žiarskeho City festu. Viac vo VIDEU.

Narodeninovým mal byť tiež line-up festivalu, v ktorom svietilo hneď niekoľko legiend domácej hudobnej scény. Program prvý raz štartoval už pred obedom, ranné vystúpenia patrili najmä deťom. Samozrejmosťou bola šioroká ponuka stánkov s občerstvením a atrakcie pre najmenších.

Horúčavy nás nešetrili, organizátori však mysleli na všetko a na podujatie zabezpečili hasičov, ktorí počas najväčšieho výpeku postrekovali húfy návštevníkov vodou. Z toho mali najväčšiu radosť práve najmenší návštevníci. Hoci v parku to žilo už od rána a otvorené bolo i plážové kúpalisko, skutočný nátresk prišiel až s podvečernými produkciami.

FOTO z desiateho ročníka City festu si pozrite v našej galérii, alebo na našom facebooku.

CITY FEST: Takto najznámejší VIDIEČANIA rozburcovali žiarske publikum!
1
Galéria
Jubilejný ročník žiarskeho City festu vo FOTOGRAFIÁCH
78
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM