Martin Károly Samospráva

Toto v Žiari ešte nebolo: Hlava mesta prehovorila k ľuďom z videoblogu

Zastupujúci primátor Peter Antal zvolil novú stratégiu v komunikácií s verejnosťou. Po novom sa Žiarčanom prihovára cez videoblog na oficiálnej stránke mesta.

Ilustračný obrázok k článku Toto v Žiari ešte nebolo: Hlava mesta prehovorila k ľuďom z videoblogu
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá, trojminútová časť je uverejnená na oficiálnej stránke mesta. Ako sa vyjadril Antal, informovanie verejnosti považuje za veľmi dôležité. „Vo videoblogu budem informovať obyvateľov nielen o tom, čo sa udialo v meste, ale aj o tom, čo samospráva pripravuje na najbližšie obdobie,“ uviedol.

Doplnil, že videoblog bude uverejňovaný minimálne v dvojtýždennej periodicite, prípadne podľa potreby, ak sa vyskytne niečo dôležité, o čom by verejnosť mala vedieť.

Antal v prvej časti videoblogu informuje občanov o uzavretí zmluvy so spoločnosťou T+T, a.s., a bodoch zmluvy, ktoré sa týkajú vybudovania skládky na území mesta, výmeny plechových kontajnerov za plastové, darovania finančnej čiastky vo výške 2,7 percenta z ročného obratu Technických služieb, a.s., a prísľube spoločnosti, že nebude zvyšovať cenu za nakladanie s komunálnym odpadom po dobu šiestich rokov. Taktiež informuje o už uskutočnenej oprave cestných komunikácií v meste a plánovanej rozsiahlej oprave výtlkov, ktorá by sa mala uskutočniť do konca tohto kalendárneho roka.

Celý videoblog si môžete pozrieť vo videu.

Videoblog Petra Antala
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM