Katarína Oravská Krimi

Tragédia na známej ceste: Mária (†19) v zákrute dostala šmyk, náraz do auta v protismere! FOTO z miesta

Tragická nehoda na našich cestách. Mladá vodička Mária (†19) podľa polície pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. V zákrute dostala šmyk, prešla do protismeru a narazila do oproti idúceho vozidla, v ktorom sa zranili dvaja ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na známej ceste: Mária (†19) v zákrute dostala šmyk, náraz do auta v protismere! FOTO z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, k tragickej nehode došlo medzi obcami Nová Baňa a Orovnica, v okrese Žarnovica. Došlo tam k zrážke osobného motorového vozidla Peugeot 206 a osobného motorového vozidla Škoda Octávia.

„Podľa doterajšieho objasňovania dopravnej nehody, 19-ročná Mária z Hronského Beňadiku, viedla vozidlo Peugeot v smere od Orovnice na Novú Baňu, kde pri prejazde ostrej ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, následkom čoho v nasledujúcej pravotočivej zákrute dostala s vozidlom šmyk, prešla do protismeru, kde narazila do oproti idúceho vozidla Škoda Octávia,“ opísala Kováčiková.

Ako pokračovala policajná hovorkyňa, pri nehode utrpela mladá vodička vážne zranenia, ktorým podľahla. Zranenia utrpela aj osádka z vozidla Škoda Octávia (55-ročný vodič aj jeho 51-ročná spolujazdkyňa). Alkohol u vodiča vozidla Škoda zistený nebol a u nebohej bude zisťovaný pri súdnej pitve.

„V súvislosti tragickou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví. Do vyšetrovania boli pribratí aj znalci z odboru súdneho lekárstva, ako aj z odboru dopravy. Príčina nehody je v súčasnosti stále v štádiu vyšetrovania,“ dodala Kováčiková.

Mária (†19) v zákrute dostala šmyk, náraz do auta v protismere!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM