Barbara Dallosová Krimi

Tragická nehoda medzi Zvolenom a Žiarom: Vodička Fabie (†51) zrážku s kamiónom neprežila! FOTO

Dopravná nehoda na ceste medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom si vyžiadala krutú daň. Vodička osobného auta bola na mieste mŕtva. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda medzi Zvolenom a Žiarom: Vodička Fabie (†51) zrážku s kamiónom neprežila! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo v pondelok (22.6.) o 16:00 hodine na ceste I/50 v katastri mesta Zvolen. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

,,V smere od Žiaru nad Hronom do Zvolena prechádzala na osobnom motorovom vozidle Škoda Fabia 51-ročná vodička z okresu Senec, ktorá podľa predbežných zistení prešla z doposiaľ nezistenej príčiny do protismeru, kde sa ľavou prednou časťou vozidla zrazila s nákladným motorovým vozidlom DAF, ktoré viedol 32-ročný Krupinčan," opisuje nehodu hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla Kováčiková, pri zrážke došlo k závažným zraneniam vodičky, na následky ktorých na mieste dopravnej nehody zomrela. Alkohol poldľa polície u vodiča kamiónu zistený nebol, u nebohej môže viac svetla do prípadu vniesť súdna pitva. Škoda, ktorá pri nehode vznikla bola podľa policajtov vyčíslená na viac ako 15 tisíc eur.

,,V súvislosti s tragickou nehodou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru súdneho lekárstva, ako aj z odboru cestnej dopravy," dodala Kováčiková na záver.

Foto: Policajný zbor SR

FOTO z miesta: Vodičke sa stala osudnou cesta medzi Zvolenom a Žiarom
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM