Barbara Dallosová Kultúra

Tretia adventná nedeľa na kremnickom hrade: Vianočný koncert v podaní orchestra aj tradičné trhy!

V tretiu adventnú nedeľu pripravilo kremnické Múzeum mincí a medailí podujatia, ktoré už tradične dotvárajú sviatočnú atmosféru adventného obdobia. A čo sa hodí na slávnostné predvianočné chvíle viac, než rovno kremnický hrad?

Ilustračný obrázok k článku Tretia adventná nedeľa na kremnickom hrade: Vianočný koncert v podaní orchestra aj tradičné trhy!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Čarovná atmosféra sa bude útrobami Mestského hradu v Kremnici niesť predposledný predvianočný víkend. Unikátny koncert skvelých inštrumentalistov zo Slovenského komorného orchestra doplnia tradičné vianočné trhy.

,,Koncert v Kostole sv. Kataríny bude aj tento rok skutočnou lahôdkou pre priaznivcov skvelej hudby. So špeciálnym vianočným programom sa predstaví hudobné teleso svetového mena, Slovenský komorný orchester Bohdana Warchala," uviedla Erika Grniaková z múzea. Adventný koncert pod názvom Vianočné Concertino sa uskutoční v nedeľu, 14. decembra 2014 o 18:00 hodine. Nezabudnite, že len u nás môžete súťažiť o voľné lístky na tento koncert, čítajte TU. Hráme už len do stredy!

Z hradu nemusíte odísť len s hudobným zážitkom, ale aj s drobnými darčekmi pre svojich blízkych. ,,Zároveň sa v areáli Mestského hradu v Kremnici uskutočnia Vianočné mini trhy. Od 15:00 hodine si návštevníci môžu priamo v hradnom areáli vychutnať čaro adventu, potešiť seba či svojich blízkych milými darčekmi a vianočnými handmade dekoráciami od lokálnych výrobcov, alebo ochutnať vianočný punč a iné sviatočné dobroty," dodala Grniaková.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM