Martin Károly Kultúra

Turné Horkýže Slíže láme rekordy

Slovenská časť "v dobrej viere BEST OF koncert" zaznamenala rekordnú účasť v domoch kultúry Liptovský Mikuláš a Hruštín na Orave. Rockový fanúšikovia si nechcú nechať ujsť špeciálny BEST OF koncert fenoménu zvaného HORKÝŽE SLÍŽE. V žiarsk

Kapela vybrala miesta, kde sa veľmi dlho neukázala a chce to ľudom poriadne vynahradiť,“ tvrdí organizátor koncertu Dodo Tarkay. Najbližší piatok 27.5 sa „v dobrej viere BEST OF koncert“ ukáže v Žiari nad Hronom. Lístky si môžete zakúpiť v sieti ticketportal, na pokladni MSKC…alebo v deň koncertu priamo na mieste.

Asi netreba premeškať toto špeciálne turné kapely, ktorá už roky zabáva širokú verejnosť. 90 minutový koncert bude takým malým zúčtovaním ich doterajšej tvorby tak sa príďte pozrieť lebo toto sa opakovať už nebude,“ dodáva Tarkay. Pred Horkýže slíže vystúpi aj mladá perspektívna kapela Zoči voči. Po koncerte Horkýže slíže bude nasledovať rockotéka s Horkýže slíže a hrať sa bude: Black sabbath, Muse, the Clash, Foo fighters, Nirvana, Pear jam, ale aj Polemic, Zóna A, ........Občer­stvenie je samozrejmosťou.

[link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.97124_Hraj­te-o-listky-na-Horkyze-Slize]Súťaž o 4 lístky[/link]

/mak/

Horkyze slize
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM