Tlačové správy

Túžite po rodinnom domčeku s rozsiahlym pozemkom? POZRITE na túto ponuku neďaleko Žiaru

Ani nie 15 minút cesty od Žiaru nad Hronom sa nachádza obec Slaská. V nej je teraz na predaj dvojdom s veľkým pozemkom, ktorý môže byť po rekonštrukcii vaším vysnívaným bývaním.

Ilustračný obrázok k článku Túžite po rodinnom domčeku s rozsiahlym pozemkom? POZRITE na túto ponuku neďaleko Žiaru
7
Galéria
Zdroj: obec Slaská

Na predaj sú dva rodinné domčeky, pivnica a osem priľahlých pozemkov, z toho zastavané plochy a nádvoria pod stavbami o výmere 151 m2, zastavané plochy a nádvoria (dvory) o výmere 465 m2 a záhrady o výmere 211 m2. Stavby rodinných domov sú spojené jednou stenou.

Pozemky so stavbami sú umiestnené južne, teda s dostatkom slnka. Zo západnej strany pozemok hraničí s miestnym potokom s vybudovanou protipovodňovou ochranou. Zo severnej strany je možný príjazd autom cez existujúce humno až na dvor domu po zrekonštruovanej miestnej komunikácii.

Zdroj: obec Slaská

Dom je napojený na vodu a elektriku s možnosťou napojenia plynu. V blízkosti domov je verejné osvetlenie a bezdrôtový obecný rozhlas. Domy sú vhodné na chalupu, ale aj na celoročné bývanie po vykonaní nevyhnutnej rekonštrukcie.

Obec Slaská v minulosti odkúpila tieto dva susediace rodinné domy, aby sa nedostali do rúk neprispôsobivým občanom. Následne odstránila všetky čierne stavby, ktoré sa pri nich nachádzali. Pozemky pod domami a v ich okolí dala zamerať geometrickým plánom a vysporiadala vlastníctvo k nim a sú zapísaný v registri „C“ katastra. Dnes je obec výlučným vlastníkom týchto nehnuteľností a rozhodla sa tento prebytočný majetok predať formou obchodnej verejnej súťaže.

Konkrétne podmienky predaja sú zverejnené v obchodnej verejnej súťaží, ktorú nájdete v priloženom linku. Uzávierka podávania cenových ponúk je 1.3.2017 do 15,00 hod. Najnižšia ponuka ceny za všetky nehnuteľnosti spolu nemôže klesnúť pod 22.000,00 eur (dvadsaťdvatisíc eur). Nehnuteľnosti sú na predaj všetky ako celok bez možnosti ich odkupovania samostatne.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Rozsiahly pozemok s dvojdomom neďaleko ŽIaru NA PREDAJ!
7
Galéria
Zdroj: obec Slaská
Zdroj: obec Slaská
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM