Martin Károly Rôzne

Ukážková hodina ZADARMO...

Len máloktoré jazykové školy odkryjú svoje hlavné tromfy zadarmo, počas prvej vyučovacej hodiny. CHANTAL v Žiari nad Hronom je pravým opakom. Hneď na začiatku zistíte, ako sa môžete cudzí jazyk učiť až 4x rýchlejšie.

Absolvoval som trojmesačný kurz Callanovou metódou a to v pohodlí svojho rodiska a naučil som sa anglicky tak, že sa bez problémov dohodnem v zahraničí. Dokonca už nie som stratený ani pri pohári vína,“ tvrdí Peter /30/ zo Žiaru nad Hronom, ktorý absolvoval kurz pre začiatočníkov v jazykovej škole Chantal v Žiari nad Hronom.

V prvej a druhej úrovni /32 vyučovacích hodín/ zvládnete absorbovanie slovnej zásoby do 500 slov a základné používanie gramatických zákonitostí. /kompletný spôsob výučby a porovnanie Callanovej metódy a spoločného európskeho referenčného rámca nájdete vo fotoprílohe/

[size=15][color=#ff0000]­Efektívna metóda výučby[/color][/si­ze]

Callanova metóda je efektívny a fungujúci spôsob výučby anglického jazyka. Je alternatívou k tradičným metódam výučby. Vyvíjala sa 15 rokov vo Veľkej Británii na Cambridgeskej univerzite. V súčasnej dobe pomocou tejto metódy vyučuje viac ako 400 registrovaných škôl po celom svete.

Jednou z nich je aj [link=http://www­.chantal.sk/zi­ar-nad-hronom/novinky­.html]jazyková škola Chantal[/link], ktorá sídli na Ul. Š. Moysesa 431/12 /bývalý pioniersky dom/. Callanova metóda je vhodná pre všetky jazykové úrovne. Pokročilejší študenti si pochvaľujú predovšetkým odbúranie strachu hovoriť cudzím jazykom (podľa štatistík má tento problém až 90% ľudí). U začiatočníkov je motivujúci hlavne výrazný jazykový pokrok, ktorý pomocou tejto metódy dosahujú.

Callanov systém výučby je orientovaný na praktickú stránku jazyka – rozprávanie a porozumenie, teda to, čo ľudia najviac potrebujú v každodennom živote. Samozrejme, že aj gramatika je plnohodnotne zastúpená, avšak je vyučovaná prirodzene, počas konverzácie, presne tak, ako sa malé dieťa učí svoj materinský jazyk.

[size=15][color=#ff0000]­Vyskúšajte ZADARMO a uvidíte…[/color][/si­ze]

Prvá ukážková hodina kurzu angličtiny v tomto roku sa uskutoční už 13. januára /piatok/. Prihláste sa telefonicky 0908 921 819 a­lebo mailom [link=http://www­.chantal.sk/zi­ar-nad-hronom/kontak­t.html]tu[/lin­k] a splníte si možno svoje novoročné predsavzatie. Ak sa vám systém vyučovania zapáči, môžete sa prihlásiť na kurz, ktorý stojí 119 Eur/32 vyučovacích hodín, CD, certifikát, zapožičanie učebníc/. Nemčinu pre opatrovateľky zvládnete za 109 Eur /40 vyučovacích hodín, CD, certifikát, zapožičanie učebníc/. Cena kurzu je kompletná a nepriratúvajú sa k nej už žiadne poplatky. [size=15][color=#ff0000] Ideálne riešenie aj pre firmy[/color][/si­ze]

S pomocou jazykovej školy Chantal môžete zabezpečiť aj ideálne jazykové zručnosti pre svojich zamestnancov. V ponuke je okrem angličtiny aj nemčina, či španielčina. Samozrejmosťou je aj v tomto prípade ukážková hodina ZADARMO.

[color=#ff0000]­Súvisiaci text [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.113784_Ta­jomstvo-odhalene]Tajomstvo odhalené[/link]

Chantal II
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM