Tlačové správy

Ukážte, čo sa vo vás ukrýva: V bystrickej Europe sa budú hľadať talenty!

Na obrazovky televízie JOJ sa na jeseň vráti úspešná talentová šou Česko Slovensko má talent. Nové talenty bude tento rok štáb hľadať aj v bystrickej Europe. Casting je naplánovaný na najbližšiu nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Ukážte, čo sa vo vás ukrýva: V bystrickej Europe sa budú hľadať talenty!
Zdroj: Dnes24.sk

Česko Slovensko má talent je slovenská verzia najväčšej televíznej zábavnej šou, ktorá je známa pod názvom Got Talent. Zapojiť sa do nej môže ktokoľvek, bez ohľadu na typ svojho talentu, či vek. V minulých ročníkoch sa predstavili napríklad speváci, akrobati, kaskadéri, tanečníci, komedianti, či recitátori.

Tohtoročnú, v poradí už piatu sériu tejto šou, budú moderovať známi moderátori Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Do porotcovských kresiel zasadne Lucie Bílá, Jakub Prachař a Jaroslav Slávik. Meno štvrtého porotcu si organizátori zatiaľ nechávajú pre seba.

Castingy prebehnú nasledujúce dva májové víkendy v štyroch slovenských mestách. Banskobystrický casting je naplánovaný na nedeľu 17. mája. Registrovať sa bude možné od desiatej do sedemnástej hodiny. Samotný výber bude potom prebiehať od štrnástej do devätnástej. O tom, kto napokon postúpi do ďalšieho kola šou a bude tak môcť svoj talent predviesť aj pred porotou, sa rozhodne priamo na castingu. „Tešíme sa na všetkých talentovaných ľudí z blízkeho i ďalekého okolia. Dúfam, že sa ich v nedeľu príde predstaviť čo najviac. Aj cena je napokon celkom lákavá, súťaží sa až o rovných stotisíc eur. Necháme sa prekvapiť, kto celú súťaž nakoniec vyhrá. Možno sa ten najväčší talent zrodí práve u nás, v bystrickej Europe,“ hovorí Viktor Maceják, Event coordinator Europa SC.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM