Barbara Dallosová Kultúra

Umelci bacha! Tietio uzávierky sa možno oplatí stihnúť

Výzva pre amatérskych umelcov. Ukážte sa! Súťaže pre talenty organizuje žiarske Pohronské osvetové stredisko. Neprehliadnite info o kategóriách a termínoch uzávierky.

Ilustračný obrázok k článku Umelci bacha! Tietio uzávierky sa možno oplatí stihnúť
Zdroj: TASR

Pohronské osvetové stredisko (POS) v Žiari nad Hronom vyhlasuje súťaže, v ktorých dá šancu mladým fotografom a filmárom.

Ako informovala Veronika Cimrová z (POS), regionálne kolo celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografie AMFO 2016 bude prebiehať v troch kategóriách – farebná fotografia, čiernobiela fotografia a multimediálna prezentácia.

Umelci pritom majú voľnú ruku a téma je neobmedzená. ,,Uzávierka súťaže je 4. 4. 2016. Špeciálnou sponzorskou cenou bude vytlačenie fotografie na plátne podľa výberu autora," priblížila Cimrová.

Súbežne bude pod taktovkou žiarskeho osvetového centra prebiehať aj regionálne kolo celoštátnej súťaže amatérskej filmovej tvorby s názvom CINEAMA 2016. Prihlásiť svoje dielo môžu kreatívci s kamerou v rôznych kategóriách (dokument, reportáž, hraný film, animovaný film…). Filmárska súťaž sa do kategórií rozdeľuje aj podľa veku súťažiacich. Uzávierka je 5. 4. 2016.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM