Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Už aj v Žiari: Najrýchlejší spôsob výučby cudzích jazykov. Hrajte teraz o celý kurz ZADARMO!

Chcete sa čo najrýchlejšie naučiť angličtinu, nemčinu či španielčinu? Vyskúšajte niektorý z kurzov na jazykovke GMschool v Žiari a zájdite na bezplatnú ukážkovú hodinu. Zapojiť sa tiež môžete do súťaže o celý kurz angličtiny (22 hodín) zadarmo. Pozrite video, ako to na hodine vyzerá!

Ilustračný obrázok k článku Už aj v Žiari: Najrýchlejší spôsob výučby cudzích jazykov. Hrajte teraz o celý kurz ZADARMO!
Zdroj: Dnes24.sk

Vďaka inovatívnej metóde Direct Method zistíte, ako jednoducho a v čo najkratšom čase sa dá naučiť cudzí jazyk alebo sa v ňom zdokonaliť.

Metóda je založená na riadenej konverzácii, pri ktorej sú študenti nútení odpovedať bez dlhšieho premýšľania. Z toho dôvodu nemajú čas zamýšľať sa nad prekladom a tým pádom odbúravajú strach z rozprávania,“ vysvetľuje Miriama Grznárová, riaditeľka jazykovky GMschool, ktorá je jedinou licencovanou školou tejto metódy v Žiari.

V ponuke GMSchool sú kurzy pre deti, tínedžerov aj dospelých, špeciálnu cenu dostanete na rodinné kurzy. Viac informácií o Direct Method a ponúkaných kurzoch nájdete TU!

Obdobie plné akcií, bezplatná ukážková hodina

Ak si chcete pozrieť Direct Method naživo, využite možnosť ukážkovej hodiny, ktorá je úplne bezplatná a k ničomu nezaväzuje. „Ukážka je zostavená ako reálna hodina a trvá približne 40–50 minút. Účastníkov aktívne zapojíme do vyučovacieho procesu, aby si tak mohli urobiť presný obraz o metóde,“ ozrejmila Miriama Grznárová.

Do pozornosti dávame aj aktuálnu zaujímavú akciu 1+1. Ak sa prihlásite do niektorého z kurzov ešte s jednou sobou, platí iba jeden z vás.

Hrajte o celý kurz zadarmo!

A teraz už k spomínanej súťaži o jeden celý kurz /22 hodín/ angličtiny formou Direct Method v cene 88 eur zdarma. Stačí, ak zašlete správnu odpoveď na otázku, kde presne sídli jazyková škola GMschool. Správne odpovede zasielajte do 27. mája na ziar@global24.sk a zo správnych odpovedí vyžrebujeme výhercu. Do emailu uveďte aj telefónne číslo, aby sme vás po vyžrebovaní mohli rýchlejšie skontaktovať.

P.S. Správnu odpoveď hľadajte na stránke www.gmschool.eu

Ako to vyzerá na hodine angličtiny s metódou Direct?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM