Martin Károly Krimi

Už prehľadali Kremnicu a aj širšie okolie: Kamila (72) sa stále nedarí nájsť!

Aj dnes pokračuje pátranie po nezvestnom 72-ročnom mužovi, ktorý len v papučiach odišiel z psychiatrickej nemocnice v Kremnici. Pátranie pokračuje už druhý deň. Polícia žiada o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Už prehľadali Kremnicu a aj širšie okolie: Kamila (72) sa stále nedarí nájsť!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Touto cestou žiadame občanov, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie o nezvestnom, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

O prípade sme vás informovali už včera. Pátranie je doteraz ale neúspečné. VIac TU: Pri Kremnici pátrajú po pacientovi psychiatrie: Vo vzduchu už lieta aj vrtuľník

Počas pátrania bolo prehľadané mesto Kremnica, ako aj jeho širšie okolie. Včera sa do pátrania zapojili viaceré zložky. Okrem desiatok policajtov sa pátracej akcie zúčastnili hasiči, horskí záchranári, príslušníci mestskej polície, záchranári Komplexnej centrálnej záchrannej služby z Gabčíkova s technikou a so špeciálne vycvičenými psami.

Vo štvrtok (3. 4.) popoludní priletel na miesto aj vrtuľník Ministerstva vnútra Slovenskej republiky. (Pozrite si video)

Hľadaný muž je vysoký približne 175–178 centimetrov, váži cca 63 kg. Je štíhlej postavy, má výraznú čelnú plešinu a riedko prerastané šedivé vlasy. V čase, keď opustil nemocnicu, mal na sebe oblečené modré tepláky a sivú bundu s dlhým rukávom a obuté papuče“, opisuje nezvestného krajská policajná hovorkyňa.

Vrtuľník Ministerstva vnútra pristál na futbalovom ihrisku
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM