Barbara Dallosová Správy

Uzávierka cesty robila problémy i na gagoch: Umelci meškali štyri hodiny

Vypredané sály a silná návštevnosť. Tak hodnotia Kremnické gagy organizátori. Nie všetko šlo ale hladko.

Ilustračný obrázok k článku Uzávierka cesty robila problémy i na gagoch: Umelci meškali štyri hodiny
Zdroj: TASR

Kremnické gagy 2016 sú za nami. Riaditeľ festivalu Ján Fakla hovorí o vydarenom ročníku, ktorý navštívilo odhadom viac ako 10 000 návštev­níkov.

Čítajte tiež: "Ceny aj anticeny gagov sú rozdané: Objavom je Kubovčík, pocty sa dočkal Labuda ":http://ziar.dnes24.sk/…abuda-248501

Sály boli plné

,,Účasť bola veľmi vysoká. Dúfame, že nielen pre pekné počasie, ale aj program. Sály boli väčšinou vypredané, od návštevníkov máme len pozitívne reakcie. Môžem povedať, že to bol vydarený ročník, ktorý sme zvládli aj napriek nižšej finančnej podpore. Aj keď sme nemohli uviesť všetky programy, ktoré sme chceli, tak sa podarilo udržať umeleckú aj organizačnú vysokú úroveň," zhodnotil Fakla.

Problémy s dopravou

Problémy počas festivalu spôsobovali najmä dopravné obchádzky v meste súvisiace s uzavretou cestou I. triedy pri Kremnických Baniach. Podľa Faklu sa na ne sťažovali najmä tí, ktorí do Kremnice prichádzali v smere od Martina.

,,Napríklad Divadlo Drak prišlo o štyri hodiny neskôr," dodal s tým, že presmerovaná doprava spôsobovala problémy aj návštevníkom.

Pozrite aj: "Dopravcovia s jasným odkazom: Aj rok na opravu priechodu Kremnické Bane je pridlho! ":http://ziar.dnes24.sk/…idlho-248278

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM