Martin Károly Futbal

V Dolnej Ždani sa prekvapenie nekonalo

V štvrtom kole Slovenského pohára, nastúpil proti Sokolom z Dolnej Ždane, ktorí porazili aj extraligový Ružomberok, súper z Banskej Bystrice. Duklu BB paradoxne vedie bývalý tréner Sokolov, Štefan Zaťko. Možno aj tento sa fakt sa podpísal pod neúspec

TJ Sokol Dolná Ždaňa – FK Dukla Banská Bystrica 0:2 (0:0)

Kto bol na futbale v Dolnej Ždani,nestačil sa prvý polčas čudovať,domáci treťoligista bol lepší a nepustil hostí do žiadnej šance,“ komentuje včerajšie stretnutie Stanislav Neuschl, manažér klubu.

V 9. minúte Sepeši vysunul Pinku, ten sa rútil na Belica ale napálil len do neho. V 22. minúte Orolín vystrelil z 20 metrov prudkú strelu k žrdi, ale Belic vyrazil. O dve minúty zase Sepeši poslal do šance Líšku ale ten v nájazde na Belica poslal loptu tesne vedľa.V 28. minúte po centri Kamasa strieľal bez prípravy Orolín, ale Belic zase vyrazil.

Polčas bez gólov. Druhý polčas začala lepšie Dukla a prvý útok zakončila gólom keď potiahol Jakubko po pravej strane a Laksík doťukol 0:1. V 61. minúte prešla prudká prihrávka cez päťku hostí ale nikto nezakončil. V 63. minúte chytil Gramblička strelu Luptákovi. V 66. minúte Cimerman vysunul Orolína, ale ten napálil len do bočnej siete. Hostia udreli v 67. minúte, keď Jakubko narazil loptu Rejdovianovi a bolo dokonané 0:2. "V 73. minúte po rohu Pinku nastrelil Cimerman brvno a bolo jasné, že gól dať nám dnes súdené nebolo…, komentuje utorkový zápas Neuschl.

Po zápase prítomných 1469 divákov nadšene tlieskalo našim futbalistom a všetci videli že sme si hambu nespravili a odohrali sme vyrovnaný zápas,ktorý sa zapíše do histórie futbalu v Dolnej Ždani,“ dodáva manažér Sokolov na záver.

Góly: 51. Laksík, 67. Rejdovian Rozhodoval: Vlk

[size=18][color=#ff0000]­Po trávniku v Dolnej Ždani behal aj účastník Majstrovstiev sveta[/color] [/size]

Medzi lídrov tímu hostí patril útočník Martin Jakubko. Bývalý slovenský reprezentant odohral v reprezentácii SR 23 zápasov, strelil v nich 4 góly. Zúčastnil sa záverečného turnaj MS v JAR v minulom roku, keď nastúpil v osemfinálovom zápase proti Holandsku. Do Dukly sa vrátil na jar tohto roka, predtým pôsobil päť rokov v Rusku – Saturne Moskovská oblasť, FK Chimki, FK Moskva a Diname Moskva.

Jozef Mecele

Svoje prednosti ukázal pri oboch góloch Dukly do siete D. Ždane. Na oba góly smerovala jeho prihrávka.

[color=#ff0000]­Súvisiace video [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.111505_TJ-Sokol-Dolna-Zdana-vyradila-prvoligovy-Ruzomberok.142]TJ Sokol Dolná Ždaňa vyradila prvoligový Ružomberok[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM