Martin Károly Samospráva

V Kremnici o primátorovi rozhodlo 28 hlasov. EXKLUZÍVNE: Odkaz Igora Kríža pre víťaza volieb!

Opäť tesný volebný výsledok. Kým pred štyrmi rokmi rozhodlo 5 hlasov, v týchto komunálkach to bolo len o pár viac. Bude druhý v poradí žiadať o prepočítanie hlasov? Čo podľa neho ovplyvnilo voľby v meste?

Ilustračný obrázok k článku V Kremnici o primátorovi rozhodlo 28 hlasov. EXKLUZÍVNE: Odkaz Igora Kríža pre víťaza volieb!
Zdroj: Dnes24.sk

Kremničania v sobotu pristupovali k urnám a volili si ľudí ktorí budú mesto viesť nasledujúce štyri roky. Občania mohli hlasy svojim favoritom odovzdať od siedmej hodiny ráno do 20:00 v piatich volebných obvodoch. Na výber mali až osem kandidátov. Kompletné výsledky nájdete TU!

Igora Kríža, doterajšieho viceprimátora delilo od víťazstva len 28 hlasov. Prečítajte si jeho reakcie na volebný výsledok.

Rozdiel je tesný, uvažujete o prepočítavaní hlasov?
Neuvažujem o prepočítavaní hlasov, pretože verím členom okrskových volebných komisií, či mestskej volebnej komisii. Rešpektujem výsledky volieb.

Čo podľa vás zavážilo pri rozhodovaní Kremničanov? Možno mi ľudia neuverili, že chcem priniesť zmenu v komunikácii medzi orgánmi mesta a obyvateľmi, že chcem spájať ľudí a možno niektorí uverili špinavým praktikám niektorých protikandidátov. Ublížili mojej rodine, ale hlavne svojmu svedomiu.

Čo odkážete Alexandrovi Ferenčíkovi? Všetkých 8 poslancov z môjho volebného tímu, ktorí sa dostali do zastupiteľstva sú slušní ľudia, ktorí už pre Kremnicu niečo urobili. Verím, že nový primátor bude mať v nich oporu pri presadzovaní dobrých rozhodnutí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM