Barbara Dallosová Tlačové správy

V MsKC bude v nedeľu ROZPRÁVKOVO: Dvojitý krst a kopec zábavy nielen pre najmenších Žiarčanov!

Rozprávky žiarskej autorky, po ktorých budú mať deti iba sladké sny, a veselé duo škriatkov Lolo & Piškót s ich Straši ZOO. To sú dva projekty, ktoré oficiálne uzrú svetlo sveta už túto nedeľu. Chýbať nebude bohatý program pre vaše ratolesti, čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku V MsKC bude v nedeľu ROZPRÁVKOVO: Dvojitý krst a kopec zábavy  nielen pre najmenších Žiarčanov!
Zdroj: Dnes24.sk

Cez víkend prinesie žiarske MsKC dvojitý krst audio CD-čiek Pozitívne rozprávky autorky Mišky Pribilincovej a tiež žiarskeho dua Lolo a Piškót a ich Straši ZOO. Pripravené sú tiež tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, pesničkové divadielko Lola a Piškóta, súťaže a veľa darčekov…

Pre dobrý spánok

Audio CD Pozitívne rozprávky je dielom žiarskej autorky Michaely Pribilincovej. Zožratú Karkulku, ježibabu kričiacu z pece a iné hrôzostrašné veci tu ale nenájdete. A práve o to ide. ,,Rozprávky tvoria deťom obraz o svete, s ktorým sa až do svojich piatich rokoch stotožňujú. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo vkladáme deťom do hlávok večer pred spaním keď im čítame ako vlk žerie Karkulku, alebo o deťoch, ktoré hodia ježibabu do pece?,“ vysvetľuje ideu svojej audioknihy Pirbilincová.

Známe hlasy

Postavy z rozprávok pútavo nahovorili pozitívni ľudia, ktorí sú pre bežných ľudí známi a úspešní ako napr. Kramár, Tlučková, Šišková, Noga, Sládečková, Hajdu, Latinák, Kemka, Miezga, Štúr, Malachovský, Ondrejková, Porubjaková a iní.

Žiarske duo zabáva celé Slovensko

Podarení škriatkovia Lolo a Piškót sa stávajú novými detskými hviezdami a tento rok majú za sebou už množstvo vystúpení po celom Slovensku. Ich krstňaťom bude v nedeľu projekt Straši ZOO.

V tejto neobyčajnej ZOO môžete spoznať smiešne strašných, či strašne smiešnych zvieracích kamarátov v 12 pesničkách z autorskej dielne Matúša Holečku, Janka Kulicha a Jána Tomasovitsa. Zoznámte sa s užovkou Žofkou, macom Lacom, pandou Vandou, červíkom Erikom, komárom Cuckom, chrústikom, žabkami a ďalšími. Pesničkové divadielko Lolo a Piškót predvedú aj na nedeľnom dvojkrste.

Ochutnávku veselého a farebného vystúpenia si pozrite v našej videogalérii.

Foto: DuPe

Už túto nedeľu bude v Žiari ROZPRÁVKOVO
3
Galéria
Rozprávková nedeľa v žiarskom meskáči: Na toto sa môžete tešiť!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM