Martin Károly Krimi

V obchode ukladli zlato až za vyše 12 000 €: Žena odlákala predavačku, zmizlo 113 psteňov!

Zlodejský tandem úradoval za bieleho dňa. Na mušku si zobrali zlatníctvo v centre mesta. Podľa polície sú na úteku, pozrite si ich opis.

Ilustračný obrázok k článku V obchode ukladli zlato až za vyše 12 000 €: Žena odlákala predavačku, zmizlo 113 psteňov!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ku krádeži podľa policajnej hovorkyne došlo vo štvrtok,27. fe­bruára, približne 12.45 hodine. Polícia ďalej informuje, že neznámi páchatelia, muž a žena, vošli do predajne na ulici SNP v Žarnovici.

„Neznáma žena odlákala predavačku do zadnej časti predajne za účelom zakúpenia tovaru a páchateľ v tom čase, bez použitia násilia otvoril presklený pult vedľa pokladničného priestoru z ktorého ukradol kazetu so šperkami,“ konkrteizuje ďalej Mária Faltániová, krajská policajná hovorkyňa. Na kazete bolo podľa nej uložených 113 prsteňov z bieleho a žltého kovu. Potom z predajne odišli.

Majiteľovi šperkov spôsobili krádežou škodu viac ako 12 500 eur. Polícia stále po páchateľoch pátra.

Muž je vo veku 35 až 40 rokov, oblečený mal čierny kabát a čierne nohavice, je vyššej postavy do 180 centimetrov, má tmavé vlasy ostrihané na krátko. Žena je vo veku 35 až 40 rokov, oblečenú mala fialovú bundu, je vyššej postavy do 180 centimetrov,  vlasy mala zopnuté do vrkoča, tmavší špinavý blond. Hovorili výrazným západoslovenským nárečím.

Za túto krádež hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky,“ dodáva na záver hovorkyňa. 

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM