Martin Károly Rôzne

V rámci Autosalónu Nitra, Citroën za bezkonkurenčnú cenu

Autosalón Nitra 2011 sa uskutoční na výstavisku Agrokomplex v jesennom termíne od 28.9. do 3. 10. 2011. Len v tomto termíne si môžete kúpiť Citroën so zľavou až 720 Eur, päť ročnou zárukou, s 0% navýšením leasingu a navyše s ročným povinným zmluvným

Táto ponuka je skutočne výnimočná,“ tvrdí vedúca predajne [link=http://www­.citroen-harmonia.sk/ci­troen/]Harmóni­a[/link] v Žiari nad Hronom, Petra Lauková. „Okrem spomenutých výhod, pri financovaní leasingom, získava kupujúci 5 ročnú záruku na nový Citroën,“ dodáva Lauková, autorizovaný predajca značky Citroën. Zľava 720 Eur sa navyše vzťahuje aj na limitovanú sériu [link=http://ci­troen.nascortech­.com/citroen-limitovana-seria-best-collection/]Best Colection[/link]. Táto limitovaná séria sa vyznačuje vyššou výbavou za nižšiu cenu.

Všetky tieto zľavy si môžete uplatniť aj v žiarskej autorizovanej predajni [link=http://www­.citroen-harmonia.sk/ci­troen/index.php/au­tosalon/kontak­ty]Harmónia[/lin­k], na Priemyselnej ulici.

Autosalón Nitra 2011 začína dnes 28. septembra. Tento deň je venovaný odborníkom a novinárom. Na podujatí vystavuje v tomto roku 180 vystavovateľov z 10 krajín. Organizátori mysleli aj na rodiny s deťmi. 1. októbra plánujú deň práve pre nich, s rodinným vstupným a atrakciami, určenými hlavne pre deti. Na voľnej ploche E bude pripravené i dopravné ihrisko, preliezky, nafukovacie atrakcie, akcie kaskadérov, či preteky motokár a ďalšie.

Na autosalóne, ktorý je v tomto roku v kalendári najprestížnejších autosalónov O.I.C.A., budú prezentované aj nové automobily. Doposiaľ potvrdené novinky, ktoré sa predstavia sú Range Rover Evoque, Slovenská premiéra, Jaguár XF face lift, Slovenská premiéra, Seat Alhambra s pohonom 4×4, Slovenská premiéra, Renault Koleos ph. 2, elektromobil Tazzari, svoje novinky predstaví aj značka Mercedes a Slovenskú premiéru zažije i Ferrari FF.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM