Barbara Dallosová Rôzne

V regióne pribudne nové klzisko: Cez deň poslúži korčuliarom, večer hokejistom

Milovníci zimných športov už onedlho začnú vyťahovať z pivníc nielen lyže, ale i korčule. Neďaleko mesta pribudne nová ľadová plocha s umelým osvetlením.

Ilustračný obrázok k článku V regióne pribudne nové klzisko: Cez deň poslúži korčuliarom, večer hokejistom
Zdroj: TASR

Milovníkom zimných športov ponúka región Štiavnických vrchov ďalšiu možnosť, ako aktívne prežiť voľný čas. V lyžiarskom stredisku Salamandra Resort pribudla nová umelá ľadová plocha. Pre širokú verejnosť ju otvoria v nedeľu 6. decembra.

Ľadová plocha s rozmermi 18 krát 33 metrov bude pre korčuliarov k dispozícii denne od 10.00 do 17:30 hod. Po 18:00 hod. je možné si ju prenajímať na hokejové zápasy. Ľadová plocha by mala byť v prevádzke denne počas celej zimnej sezóny, pokiaľ teplota vzduchu neprekročí 10 stupňov Celzia.

Podľa manažérky strediska Kataríny Pružinovej sa snažia ponúknuť široké možnosti prežívania voľného času nielen hotelovým hosťom, ale aj širokej verejnosti z regiónu.

,,Okrem letného kúpania v tajchu a už tradičnej zimnej lyžovačky sme teraz pridali možnosť korčuľovania na klzisku s umelým osvetlením, ktoré veríme, že bude veľkým lákadlom pre deti aj dospelých,“ dodala Pružinová.

V stredisku sú už podľa jej slov z technickej a personálnej stránky nachystaní aj na tohtoročnú zimnú sezónu. ,,Čakáme už len, kedy nám počasie dovolí zasnežovať. Hneď, ako to bude možné, spustíme sezónu," podotkla.

Môže vás zaujímať:

Lyžiari zbystrite: Krahulská zjazdovka už začína vyzerať, padol aj rekord! FOTO ako dôkaz

Novinka, akú nájdete len na pár svahoch v republike: Turnikety na Krahuliach naskenujú tvár lyžiara. Prečo?

Žiarsky Mikuláš tento rok po novom: Miesto kabrioletu či konského povozu stavili organizátori na známu tvár

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM