Katarína Reiterová Krimi

V Štiavnických Baniach havaroval autobus: Viezli sa v ňom deti z detského tábora!

Dnes ráno havaroval autobus s deťmi z letného tábora, ktoré išli na výlet do Žiaru. Zranilo sa 6 detí a spolujazdkyňa z auta, ktoré do autobusu narazilo.

Ilustračný obrázok k článku V Štiavnických Baniach havaroval autobus: Viezli sa v ňom deti z detského tábora!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

K tejto dopravnej nehode došlo dnes ráno krátko po 9.00 hodine dopoludnia za obcou Štiavnické Bane v okrese Banská Štiavnica. 33-ročný vodič osobného motorového vozidla Škoda Octávia prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil do autobusu, ktoré viedol 57-ročný vodič z Banskej Štiavnice.

Výlet skončil nehodou

V čase nehody sa v autobuse nachádzali maloleté deti, detský letný tábor, ktorý smeroval na výlet do Žiaru nad Hronom. Ako nám povedala krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková, pri dopravnej nehode došlo k viacerým zraneniam. „V autobuse sa zranilo 6 detí. V osobnom motorovom vozidle utrpel zranenia vodič a jeho 22-ročná spolujazdkyňa z Banskej Štiavnice. Rozsah zranení zatiaľ nebol presne ustálený,“ upresnila Vašková.

Škoda 11 tisíc

Príčinou dopravnej nehody bolo, podľa hovorkyne, nevenovanie sa plne vedeniu vozidla a nesledovanie situácie v cestnej premávke, v dôsledku čoho vodič osobného vozidla prešiel do protismeru. Škoda, ktorá pri nehode vznikla bola vyčíslená na viac ako 11-tisíc eur. „Akékoľvek bližšie informácie k dopravnej nehode bude možné poskytnúť až po ukončení vyšetrovania,“ uzavrela Vašková.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM