Martin Károly Kultúra

V žiarskom MsKC sa oslavoval Deň detí

Uplynulú sobotu 29.mája 2010 sa v MsKC v Žiari nad Hronom uskutočnila oslova Medzinárodného dňa detí. Na našich najmenších už od rána čakal bohatý program. V Estradnej sále sa mohli dosýtosti vyskákať na trampolíne, nafukovacom hrade a šmýkačke.

Okrem toho deti zabávali klauni a odreagovať sa mohli aj v tvorivých dielňach, kde sa deti pokreslili, naučili sa vyrábať šperky z drôtu a mnoho iných vecí. Celý program trval do 18.00 hodiny, kedy sa deťom predstavili aj žiarske hudobné skupiny a mohli využiť aj služby kina, kde sa premietala animovaná rozprávka.

Pred vchodom do centra sa mohli občerstviť a kúpiť si balón. Deťom sa však najviac páčili nafukovacie atrakcie: „Najviac sa mi páči trampolína,“ hovorí Nora Páleniková, ktorá na podujatie prišla so sesternicou Simonkou Záhorcovou: „Mne sa tiež páči trampolína, ale aj to ako mám namaľovanú tvár.“

Podobné pocity mala aj malá Esterka Šišková, ktorá na MDD prišla s otcom a starými rodičmi: „Veľmi sa mi páči šmýkačka, trampolína a skákací hrad.“ Všetky atrakcie sa ešte len chystal vyskúšať aj malý Peťko Kapusta, ktorého som zastihla v momente, keď prichádzal do sály: „Veľmi sa mi tu už teraz páči a teším sa, čo tu zažijem,“ dodal Peťko na záver.

KP

Foto: KP a MsKC ZH

mdd zh
97
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM