Martin Károly Rôzne

V žiarskom TELEKOM CENTRE vyhráva každý

Do 9. apríla vyhráva v TELEKOM CENTRE, v priestoroch hypermarketu TESCO, na ulici SNP, skutočne každý. Ak si v predajni kúpite čokoľvek, ste zaradený do žrebovania o fotoaparát BenQ, navigáciu Sygic alebo koženú peňaženku.V tomto období si tu môžete

[color=#cc0000]­Obľúbený obchod[/color] V žiarskom [link=http://www­.ziar24.sk/e107_plu­gins/firmy/de­tail.php?deta­il=290]TELEKOM CENTRe[/link] si vyberie každý! Na jednom mieste sa dajú vybaviť v prvotriednej kvalite služby mobilnej a pevnej siete. [blockquote]Môžete si tu vybrať mobil alebo pevnú linku s najvýhodnejším paušálom, Magio internet alebo aj mobilný internet. Nechýba ani ponuka stále obľúbenejšej digitálnej televízie Magio.[/blockquote] „Sme radi, že si ľudia náš obchod obľúbili. Snažíme sa každému kvalifikovane poradiť pri výbere produktu o ktorý má záujem,“ tvrdí majiteľ TELEKOM CENTRA v priestore žiarskeho hypermarketu TESCO, Maroš Frindt.

[color=#cc0000]­SÚŤAŽ aj o foták![/color] Až do 9. apríla sa aj návštevou v [link=http://www­.ziar24.sk/e107_plu­gins/firmy/de­tail.php?deta­il=290]TELEKOM CENTRE[/link] môžete zapojiť do atraktívnej súťaže. Stačí ak sa poinformujete u kvalifikovaných poradcov o telekomunikačných novinkách, alebo si rovno kúpite ktorýkoľvek produkt alebo službu a ste automaticky zaradený do súťaže o [link=http://www­.alza.sk/benq-dc-e1465-dark-grey-d262037.htm]di­gitálny fotoaparát[/link], plnohodnotnú navigáciu do mobilu na 30 mesiacov používania zadarmo, alebo koženú peňaženku.

Navštívte žiarske [link=http://www­.ziar24.sk/e107_plu­gins/firmy/de­tail.php?deta­il=290]TELEKOM CENTRUM[/link] a presvedčte sa sami! V žiarskom TELEKOM CENTRE vyháva každý.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM