Katarína Reiterová Rôzne

Podnikateľ Rastislav Kubáň: V zrekonštruovanej Lune čínsky obchod nebude!

Plánované otvorenie zrekonštruovaného hotela Luna, ktorý sa mení na Centrum Luna, je jar tohto roku. Pozrite sa na čo sa môžete tešiť...

Ilustračný obrázok k článku Podnikateľ Rastislav Kubáň: V zrekonštruovanej Lune čínsky obchod nebude!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa majiteľa hotela Rastislava Kubáňa je otvorenie zrekonštruovanej Luny naplánovaný na jar tohto roku. „Záleží to najmä na počasí, ale predpokladáme apríl – máj tohto roku,“ dodáva Kubáň avšak sumu, ktorú do rekonštrukcie „vrazil“, odmietol prezradiť.

Rozsiahla rekonštrukcia nielen vonkajších častí hotela, ale aj vnútorných priestorov začala ešte v marci minulého roku. Po rekonštrukcii bude prvé poschodie hotela slúžiť ako administratívne priestory na prenájom. K dispozícii bude aj 36 izieb, reštaurácia, kaviareň s detským kútikom a konferenčná miestnosť. Pokiaľ ste počuli, že v jeho priestoroch bude čínsky obchod s textilom, nie je to tak. V Lune bude okrem reštaurácie, konferenčnej miestnosti aj kaviareň s detským kútikom a obchodné priestory.

„Zo všetkého najviac nám záleží na reštaurácii, ktorá bude naozaj krásna a kongresovej miestnosti, ktorá bude slúžiť na konanie svadieb a spoločenských udalostí,“ hovorí ďalej majiteľ hotela.

Detský kútik, pre ktorý je už miesto v hoteli určené, bude aj s dozorom a pre deti od 3. do 8. rokov. „Pre zákazníkov reštaurácie bude detský kútik, samozrejme, bezplatný,“ vysvetľuje Kubáň.

Podľa našich informácii bude v zrekonštruovanom hoteli obchod s potravinami, elektro, drogéria či obchody s textilom. Pokiaľ ste počuli, že v hoteli bude obchod s čínskym textilom, nie je to pravda. „Mal som takúto ponuku, ale nakoniec som ju zamietol,“ potvrdil nám Kubáň.

K hotelu bude k dispozícii aj 100 parkovacích miest.

Foto: www.hotelluna.sk Pozrite si ďalšie vizualizácie TU

Na námestí vzniká Centrum LUNA
8
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM