Tlačové správy

Večer exkluzívnych drinkov v žiarskom X-Bare: Postará sa o vás dvojica barmanských guru!

Obľúbený žiarsky podnik chystá pre zákazníkov skvelý zážitok. Nenechajte si ujsť špeciálne kokteilové menu, po ktorom sa budete zalizovať.

Ilustračný obrázok k článku Večer exkluzívnych drinkov v žiarskom X-Bare: Postará sa o vás dvojica barmanských guru!
Zdroj: X-bar

Žiarsky podnik blízko centrálnej autobusovej stanice si získal popularitu Žiarčanov i ľudí z okolia nielen vďaka príjemnému prostrediu a obsluhe. Meno kaviarne X-Bar sa už od jej vzniku spája s výbornou kávou a miešanými nápojmi.

Zárukou kvality je barman Marián Horváth, ktorý v kaviarni pôsobí už desaťročie. Marián je už značkou a jeho špecialitou sú takzvané drinky na mieru, teda presne šité podľa chuťových predstáv zákazníkov.

Ešte lepšie, než zveriť svoje pitie do rúk šikovného barmana však je, zveriť ho do rúk hneď dvom vychýreným fachmanom. V sobotu 19. marca chystá X-bar večer exkluzívnych kokteilov. Hosťom bude Mariánov kamarát, úspešný barman a barista z kaviarne Leroy v Banskej Bystrici a finalista prestížnej barmanskej súťaže World Class 2016, Róbert Palík.

Robo sa zhostí šejkra a pre Žiarčanov si vraj pripravil špeciálne kokteilové menu pozostávajúce z jedného nealko a piatich alko drinkov. Spolu za asistencie Mariána vám prinesú tú pravú barovú atmosféru.

Staňte sa fanúšikom dobrého pitia a sledujte facebook aj web žiarskeho X-baru.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Večer exkluzívnych kokteilov v žiarskom X-bare
3
Galéria
Zdroj: X-bar
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM