Ivana Herková Rôzne

VEĽKÁ rodinná akcia! Stretneme sa na Skalke

Prvotriedny futbalový turnaj, preteky pre deti na in-line dráhe, atraktívna tombola, 50 % zľava na všetky lyžiarske vleky Skalka Arény, 50 % zľava na atrakcie Skalka Relax Centra. To je len niekoľko dôvodov, prečo by ste mali, v sobotu 21. januára st

Global 24, s.r.o. pre vás pripravila celoslovenskú športovú akciu, Futbal Tour 24-iek, ktorej spoluorganizátorom je spoločnosť BCF, s.r.o. Od začiatku decembra 2011 do konca marca 2012 organizujeme v 12 slovenských mestách halový turnaj v malom futbale. Víťazi z jednotlivých miest sa stretnú v celoslovenskom finále 18. marca 2012 v Banskej Bystrici. Generálnym partnerom podujatia je Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., hlavní partneri Skalka aréna, DOXX MINERÁL s.r.o., Autocentrum AAA Auto a.s., BONUL s.r.o. a ROIN s.r.o.

Nad podujatím na Skalke, ktoré nabralo charakter veľkého zimného festivalu, prebrala záštitu primátorka mesta Kremnica RNDr. Zuzana Balážová a primátor mesta Žiar nad Hornom Mgr. Ivan Černaj.

Každý člen rodiny si príde na svoje. Môžete sa tešiť na bohatý sprievodný program, kde si na svoje prídu ženy, muži i deti. Spoluorganizátorom podujatia je aj Mestský klub lyžiarov v Kremnici (MKL). V spolupráci s nimi pripravujeme na In-line dráhe pri štadióne Rudolfa Čillíka preteky pre deti a to nielen pre tie, ktoré vedia lyžovať. Príďte a nechajte sa prekvapiť, čo všetko tu na vás čaká.

Získanie 50% zľavy na všetky lyžiarske vleky Skalka arény je podmienené zúčastnením sa na aktivitách, ktoré pre vás pripravujeme. Zapojte svoje ratolesti do súťaží, ktoré budú prebiehať na In-line dráhe pri štadióne Rudolfa Čilíka, kúpte si tombolu alebo strávte napínavé chvíle pri futbalových zápasoch či našich sprievodných akciách.

Domov určite neodídete naprázdno len so spomienkami na príjemne strávenú sobotu. Môžete si odniesť aj výhru z tomboly. Ak budete smädní, k dispozícii je bezplatný pitný režim pre celú rodinu. Ceny čakajú aj na účastníkov turnaja. Hodnotené budú prvé tri miesta, najlepší hráč, brankár a strelec turnaja, ktorí si od nás odnesú hodnotné ceny. Víťazný tím vyhráva vstup do welness v luxusnom hoteli Termál vo Vyhniach, okrem toho postupuje do celoslovenského finále.

Vstup na podujatie je zdarma. Príďte stráviť príjemnú kultúrno – športovú sobotu 21. januára 2012.

Tešíme sa na Vás.

Kolektív redakcie Žiar24.sk

ZIAR 24 CUP_loga
42
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM