Katarína Reiterová Kultúra

Vianoce s a capella v Žiari: Pozrite, kto všetko vystúpi...

Nevšedný koncert niekoľkých a kapiel si budeme môcť vychutnať na Luciu, a teda v piatok 13. decembra v Pohronskom osvetovom stredisku v Žiari. Podporiť spevákov príde aj Feri Vlasák z Close harmony friends.

Ilustračný obrázok k článku Vianoce s a capella v Žiari: Pozrite, kto všetko vystúpi...
Foto: Katarína Reiterová

Adventný čas prídu obyvateľom mesta Žiar a jeho okolia skrášliť svojím spevom vokálne zoskupenia z celého Slovenska. V priestoroch organizátorov BBSK – Pohronského osvetového strediska Žiar nad Hronom sa stretnú skupiny Brilliant z Košíc, KatArs z Nitry a vokálny spevácky zbor Trenčianskej univerzity. Ponúknu vám možnosť zistiť, čo všetko dokáže ľudský hlas bez sprievodu akéhokoľvek hudobného nástroja.

„Podporiť spevákov, ale aj poradiť im, príde člen známej vokálnej skupiny Close harmony friends Feri Vlasák a v závere sa k účinkujúcim pridajú aj mladí sóloví speváci zo Žiaru nad Hronom, Erika Henželová, Karin Kucbelová a Veronika Benčová, ako a ďalší,“ prezrádza Jela Šuleková z POS. Spoluorganizátorom podujatia je MsKC Žiar nad Hronom.

„Zoskupenie takýchto spevákov na jednom pódiu a ich spoločný spev bude pravdepodobne jedinečné a neopakovateľné, preto všetkých srdečne pozývame, v piatok 13. decembra o 17.00 hodine do divadelnej sály POS,“ dodáva Jela Šuleková. Vstupné na podujatie bude symbolické.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM