Martin Károly Futbal

VIDEO: Horná Ves vyprášila Slaskú

V prvom zápase jarnej časti I. triedy si Interisti z Hornej Vsi podali Slaskú. Hneď v prvom polčase im vsietili tri góly. Pozrite si video.

Favorit stretnutia Inter Horná Ves sa činil najmä v prvom polčase. Po nemastnom začiatku sa v 13-tej minúte vynašiel v rýchlej Neuschl a bolo 1:0 /pozri video/ O desať minút na to skóroval Peter Širáň a zdalo sa, že je rozhodnuté. Hostia zo Slaskej sa snažili tlačiť na svätiňu domácich, no ich ambície v prvom polčase neboli premenené. Chýbala presná koncovka. Kvalitu Hornej Vsi, ktorá je momentálne na druhom mieste tabuľky potvrdil Dobias, keď na konci prvého polčasu vsietil tretí gól.

Druhý polčas sa niesol v znamení nepremenených šancí a nepresných prihrávok na oboch stranách. Hosťom pomohlo prestriedanie a podarilo sa im zmierniť trojgólový náskok, keď v 66-tej minúte skóroval Topolan. Stav sa už do konca zápasu nezmenil, domácim sa nepodarila premeniť šanca v 88. minúte.

Inter Horná Ves – ŠK Slaská 3:1 /3:0/

Zostava: Inter Horná Ves – Mikula, Patrik Mecele, Michal Mecele, Roman Marianik, Matej Mecele, Ján Dobias, Vladimír Širáň, Dušan Považan /66. min Ján Kasza, Bystrík Neuschl, Milan Kubík, Peter Širáň /66. min Jozef Hric

ŠK Slaská- Marian Malík, Peter Hric, Dušan Topolán /85. min. Čarnoký/, Jozef Vanko, Ján Mališ, Gašparík, Michal Mališ /66. min Radsoalav Vala, Tomáš Silný, Daniel Gordulič / 70. min Jozef Vittek, /80. min. Peter Repiský/, Andrej Masarič

VIDEO: Horná Ves vyprášila Slaskú
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM