Martin Károly Rôzne

VIDEO: Príďte si vyskúšať nový C4 Aircross

Úplnú novinku v rade CITROËN si môžete vyskúšať už tento piatok a sobotu v žiarskej autorizovanej predajni CITROËN- Harmónia. Pozrite si video, ako nové auto svedčí žiarskym cestám.

[color=#cc0000]­[size=14]C4 Aircross prekvapí[/size][/co­lor] Citroën rozšíril ponuku modelov o kompaktný crossover alebo auto s vyššou priechodnosťou a širším využitím než má bežný kompakt. Označenie C4 Aircross pripomína veľkostné zatriedenie medzi kompaktné autá značky Citroën.

Neznamená to však, že by mali s modelom C4 po technickej stránke niečo spoločné. Francúzsky koncern sa totiž v stavbe SUV a vozidiel terénnejšieho typu spoľahol na partnerské Mitsubishi, ktoré s tým má bohaté skúsenosti. Citroen priniesol svoj šarm a dizajn, ktorý teraz letí.

Aircross má vábivejší dizajn, ktorý pripomína aktuálnu líniu DS4 a C4 s pásikom LED v nárazníku a zaujímavo tvarovanými koncovými svetlami. Viac informácií nájdete [link=http://www­.citroen-harmonia.sk/ci­troen/index.php/po­nuka-vozidiel/c4-aircross]TU[/link].

[size=18]Pozrite si video s C4 Aircross na cestách v žiarskej kotline![/size]

[size=14][color=#cc0000]­Deň otvorených dverí už tento piatok a sobotu, čistenie klimatizácie ZADARMO![/color][/si­ze] „Pre našich zákazníkov, ale aj pre tých ktorí sa chcú na novom C4 Aircross jednoducho previesť, sme počas týchto dvoch dní pripravili viacero prekvapení,“ pozýva Petra Lauková, vedúca autorizovanej predajne Citroen- Harmónia na Priemyslenej ulici v Žiari.

Sú pripravené atrakcie pre deti, ako napríklad skákacia trampolína, či súťaž v kreslení. Navyše vám počas skúšobnej jazdy zadarmo vyčistíme klimatizáciu,“ dodáva Lauková.

Počas Dní otvorených dverí sú prispôsobené aj otváracie hodiny autorizovanej predajne. V piatok 8. júna bude otvorené od 7:30 do 20-tej, v sobotu od 9-tej do 18-tej hodiny. /viac vo videu/

VIDEO: Príďte si vyskúšať nový C4 Aircross
1
Galéria
c4 aircross
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM