Barbara Dallosová Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Žiari nad Hronom a blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Vynášanie Moreny

18.marca začiatok o 9:45 hod., Námestie SNP Žarnovica
Základná škola Žarnovica, Oddelenie kultúry mládeže a športu MsÚ a Miestny odbor Matice slovenskej pozývajú na sprievod vynášania Moreny po trase od ZŠ (Kľakovská ul.) na Námestie SNP. Tam žiaci Morenu krátkym programom pripravia na jej koniec a tým sa oficiálne rozlúčia so zimou a privítajú jar.

Paci Pac

19. marca o 16:00 hod., Divadelná sála MsKC, Žiar nad Hronom
Predstavenie, ktorým sa zavďačíte vašim ratolestiam. Paci pac predstavia svoj hodinový program pre deti, ktorý obsahuje tie najlepšie pesničky z ich CD a DVD.

KINOTIP: Séria Divergencia, Experiment

19. marca o 20:00 hod., Kino Hron Žiar nad Hronom
Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len experiment…

Slovenský pohár

19. – 20. marec, Štadión Rudolfa Čillíka (Kremnica)
Preteky Slovenského pohára žiactva, dorastu, juniorov, dospelých. V sobotu podujatie štartuje dištančnými pretekymi klasicky s intervalovým štartom vo večerných hodinách pri umelom osvetlení, v nedeľu pokračuje pretekom lyžiarskej obratnosti voľne s intervalovým štartom.

Divadelné predstavenie – CHARLEYHO TETA

20. marca o 17:00 hod., Kultúrny dom Žarnovica
Situačná komédia plná prekvapivých situácií a nečakaných zvratov. Príbeh o dvoch oxfordských študentoch, ktorí si pomáhajú v každej situácii, ich bláznivom pláne a Babsovi preoblečenom za Charleyho tetu. A o tom, že láska kvitne v každom veku.

Veľkonočný koncert na hrade

20. marca o 18:00 hod., Kostol sv. Kataríny Kremnica
V Kostole sv. Kataríny na Mestskom hrade v Kremnici uskutoční Veľkonočný koncert, na ktorom sa predstaví duo Jozef Zsapka (gitara) a Dagmar Zsapková (flauta). O podujatí sme písali TU.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM