Barbara Dallosová Samospráva

Vladimír Hudec: 8 dôvodov, prečo opäť kandidujem

Podnikateľ Vladimír Hudec sa o post primátora Kremnice uchádzal aj v posledných komunálnych voľbách. Po štyroch rokoch oň ide zabojovať znova. V dôvodoch má jasno, čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Vladimír Hudec: 8 dôvodov, prečo opäť kandidujem
Zdroj: Dnes24.sk

Vladimír Hudec kandidoval už v roku 2010, kedy sa primátorkou Kremnice stala Zuzana Balážová. Čísla boli vtedy naozaj kuriózne. Nad Mariánom Vojtkom zvíťazila o neuveriteľných 5 hlasov. Čítajte TU.

Vladimír Hudec vtedy skončil so šiestym najvyšším počtom hlasov. K volebnému výsledku súčasnej primátorky mu teda chýbalo 324 hlasov. Od ďalších komunálnych volieb nás už delí len pár mesiacov a Hudec chce kandidovať znova. Podľa jeho slov je v Kremnici čo naprávať. Prečítajte si jeho dôvody:

  • Prvým dôvodom prečo uvažujem kandidovať je to, že Kremnica je moja srdcová záležitosť a viem, že Kremnica ako mesto má veľký predpoklad byť pekným a príjemným mestom pre bývanie a život, zaujímavým miestom pre návštevníkov a zároveň byť mestom, ktoré sa vie o svojich obyvateľov dobre postarať. Moje skúsenosti hovoria že sa to dá dosiahnuť.
  • Ďalším dôvodom je, že chcem ponúknuť obyvateľom mesta moje bohaté odborné skúsenosti a vedomosti všetkých pre skutočný rozvoj mesta Kremnica.
  • Podľa môjho názoru je potrebné, najmä našim mladým obyvateľom mesta , ponúknuť možnosť zaujímavého bývania a zaujímavej práce v našom meste. Aby nemuseli odchádzať za prácou a následne aj za bývaním do iných miest. Chcel by som obyvateľom nášho mesta ponúknuť aj urýchlené riešenie bývania a pracovných miest najmä pre mladých ľudí pri ich vstupe do života v spojení aj s možnosťami ich sebarealizácie a trávenia voľného času.
  • Mnohí návštevníci mesta sú prekvapení koľko zaujímavých možností v tejto oblasti v Kremnici je a ako málo sú využívané, alebo ani nie sú vôbec využívané. Podľa môjho názoru je turistický ruch v Kremnici je ešte stále neobjavená zlatá baňa, ktorá môže priniesť prospech všetkým. Chcem turistický ruch rozvíjať.
  • Viem ako zarobiť pre mesto viac peňazí a nečakať iba na to čo nám pošlú z Bratislavy. Chcem ukázať obyvateľom, ako si lepším využitím nášho spoločného majetku mesta, a ten tu už máme, zarobiť viac financií aj na rozvojové programy mesta, to znamená aj na byty, aj na zriadenie nových pracovných miest, aj na zlepšenie zdravotnej starostlivosti v našom meste, rozvoj turistického ruchu.
  • Chýbajúce nákupné centrum, problémy s dopravou a mnoho iného strpčuje obyvateľom život. Som presvedčený, že viem aké sú možnosti ako zlepšiť a spríjemniť podmienky pre život v našom meste.
  • Myslím si, že rozumnejším a odbornejším využívaním nášho mestského majetku môžeme pre mesto vytvoriť aj potrebné zdroje na jeho rozvoj. Svojou prácou pre mesto chcem všetkých presvedčiť, že budovať a rozvíjať mesto sa dá aj slušnou, poctivou a serióznou prácou.
  • Ako aj právnik vidím ako často v našom meste dostáva právo „ na frak“, ako často sú ignorované aj dobré rady vyplývajúce z právneho poriadku. Tápanie „ a teraz čo s tým !“ nám nepomôže. Chcem aby sa v meste nastolil poriadok a právny stav vecí.

O ďalšom kremnickom kandidátovi na primátora, ktorý nám prezradil svoje dôvody čítajte v článku: Kremnický poslanec Marián Vojtko: 3 dôvody, prečo opäť kandidujem!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM