Barbara Dallosová Tlačové správy

Vladimír Hudec: Dôvody prečo nekandidujem za primátora

Hoci Vladimír Hudec primátorskú kandidatúru avizoval, medzi oficiálnymi kandidátmi sa jeho meno nakoniec neobjavilo. V komunálnych voľbách ale zabojuje o poslaneckú stoličku. Čítajte, prečo sa takto rozhodol.

Ilustračný obrázok k článku Vladimír Hudec: Dôvody prečo nekandidujem za primátora
Zdroj: Dnes24.sk

Možno som niektorých sklamal, alebo som im zobral nádej na zmenu k lepšiemu. Ale verím, že zmena k lepšiemu v Kremnici sa dá dosiahnuť aj takto a záleží v prvom rade na voličoch.

Tak ako bolo už uvedené, podnikám. Podnikám v oblasti projektov pre spracovanie komunálneho odpadu. Vývoj v poslednom čase ukazuje, že po približne troch rokoch snaženia by mohli niektoré rozpracované projekty postúpiť do realizácie. Vzhľadom na moju pozíciu v týchto projektoch je situácia taká, že bez mojej aktívnej účasti pri rozbehu projektov by boli vložená práca a financie, ako i ich úspech, asi ohrozené.

Ale na druhej strane mám veľký záujem, je to moja srdcovka, pomôcť aj Kremnici, dosiahnuť zmenu a nasmerovať mesto a jeho život na skutočne rozvojovú fázu.

Túto dilemu sa podarilo vyriešiť tým, že som stretol človeka, ktorý má podobnú predstavu o rozvoji mesta a tiež kandiduje na post primátora mesta. Poznal som jeho prácu v mestskom zastupiteľstve v doterajšom období, a viem, že vie zabojovať o záujmy mesta a jeho občanov. Je to pán Ing. Žabka.

Tak sme sa s pánom Žabkom dohodli, že nebudeme medzi sebou bojovať o post primátora v meste, najmä keď máme v podstate rovnaké názory na smerovanie mesta, ale spojíme svoje sily a budeme spoločne bojovať o mesto Kremnica, on na poste primátora a ja na poste poslanca. Som presvedčený, že takáto forma spolupráce bude prospešná v prvom rade pre mesto Kremnica.

Aj sila a právomoci poslanca sú veľmi silné a môžu veľmi veľa ovplyvniť. Samozrejme, ak o nich vie a chce ich využiť. A my obaja chceme spoločnou prácou v Kremnici konečne dosiahnuť zmenu. Zmenu k lepšiemu a v prospech občanov.

Preto by som sa chcel ospravedlniť mojim sympatizantom, priamym a nepriamym podporovateľom, ktorí ma podporovali v kandidatúre na post primátora za to, že nekandidujem na primátora a poprosiť ich, aby ma podporili svojim hlasom aj na poste poslanca a tiež, aby podporili aj môjho favorita vo voľbách na post primátora, pána Žabku. Verím, že takto vytvoríme tandem, ktorý aj v spolupráci s inými dosiahne zmenu a posunie konečne mesto Kremnica vpred, v prospech všetkých občanov.

Urobme zmenu, tí ktorí tam boli doteraz už mali možnosť sa prejaviť. Výsledok poznáme.

Ing. Mgr. Vladimír Hudec, kandidát na poslanca mestského zastupiteľstva Kremnica

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM