Barbara Dallosová Krimi

Vážne informácie týkajúce sa volieb v Kremnici: Polícia obvinila dvoch ľudí z volebnej korupcie!

Už počas dňa komunálnych volieb sa objavili podozrenia, že v Kremnici niekto hrá nečistú hru. Na povrch vyplávali podozrenia z kupovania hlasov. Dnes majú dvaja ľudia na krku obvinenie a hrozí im niekoľko rokov v chládku!

Ilustračný obrázok k článku Vážne informácie týkajúce sa volieb v Kremnici: Polícia obvinila dvoch ľudí z volebnej korupcie!
Zdroj: Dnes24.sk

Napriek tomu, že 15. november prebiehal v Kremnici relatívne pokojne, bez podnetov sa nezaobišiel. Volebná komisia ich prijala dva, z toho jeden sa týkal porušenia moratória a jeden práve korupcie. V deň volieb však komisia podľa slov jej predsedu nebola oprávnená riešiť ani jeden z nich. Čítajte TU.

Dnes už je ale celá kauza v rukách vyšetrovateľov a dvaja ľudia sa nevyhli obvineniu. ,,Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil v Kremnici dve osoby z trestného činu volebnej korupcie. V prípade dokázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," upresnila hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová.

Na viac informácií sú ale policajti zatiaľ skúpi. ,,Vzhľadom k dôvodnej obave zo zmarenia ďalšieho dokazovania, bližšie informácie k prípadom nie je možné poskytnúť," dodala Baloghová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM