Martin Károly Iné športy

Volejbal - juniorky: Žiar - Liptovský Hrádok

Juniorky Volejbalového klubu MŠK Žiar nad Hronom nastúpili v sobotu 14. novembra na domáce dvojstretnutie 4. kola I. ligy Východ proti Liptovskému Hrádku. Favoritovi uštedrili prvú prehru v súťaži.

V úvodnom zápase začali lepšie Liptáčky, keď domáce doplatili na horší príjem. V koncovke prvého setu odskočili hostky na 2 body a zvíťazili 25:23. Potom však stretnutie ovládli domáce volejbalistky, ktorých zostava bola vystužená o dievčatá, hrajúce napriek juniorskému veku ženskú extraligu. V druhom sete triumfovali domáce 25:17, v treťom 25:16 a vo štvrtom, ktorý bol nakoniec záverečným setom prvého stretnutia, 25:20. V prvom stretnutí dvojzápasu tak zvíťazili žiarske juniorky nad Liptovským Hrádkom 3:1 a svojim súperkám uštedrili prvú prehru v sezóne 2009/2010.

Po prvom stretnutí vypadli zo zostavy domácich dievčatá, ktoré cestovali na extraligový zápas do Senice a vedúci tím súťaže mal tak uľahčenú cestu za svojim siedmym tohtosezónnym víťazstvom. Žiarčanky, napriek tomu, že bojovali a dlho súperkám odolávali, nezískali v druhom zápase ani set a po setoch 19:25, 19:25 a 16:25 podľahli Liptovskému Hrádku 0:3.

Žiarske volejbalové juniorky sú po štyroch kolách I. ligy Východ s dvanástimi bodmi na 7. mieste tabuľky súťaže. S pätnástimi bodmi je na čele práve ich posledný súper, Liptovský Hrádok. /gem/

Foto: Dušan Minár

Voeljbal ZH-Liptovsky Hrádok
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM