Barbara Dallosová Rôzne

Volňásky na Táslerovcov majú svojho výhercu: Aha, na koho sa usmialo šťastie :)

Poriadnu dávku muziky s nenapodobiteľným východniarskym temperamentom si v Žiari vychutnáme už tento týždeň. S nami ste mohli súťažiť o dve vstupenky. Odpovedí prišlo neúrekom, z výhry sa ale bude tešiť len jeden. Pozrite si meno víťaza!

Ilustračný obrázok k článku Volňásky na Táslerovcov majú svojho výhercu: Aha, na koho sa usmialo šťastie :)
Zdroj: TASR

Ako ukázal koncert spred dvoch rokov, Táslerovci sa u Žiarčanov tešia veľkej obľube. Aj preto bude naše mesto jedným zo zastavení skupiny I.M.T Smile v rámci ich šnúry NA CESTE TOUR. Hlavnou sálou MsKC sa východniarsky vietor preženie 7.5.2015 (štvrtok) o 20:00 hodine.

,,Dúfam, že si túto koncertnú udalosť najlepšej slovenskej živej kapely Žiarčania nechajú ujsť, pretože ich čakajú tie najväčšie i najnovšie hity, výborný zvuk, výprava a hlavne uragán Ivan Tásler,“ sľuboval Žiarčanom dramaturg MsKC Janko Kulich.

My sme sa rozhodli dať vám šancu vysúťažiť si lístky úplne zadarmo. Chceli sme od vás len odpoveď na otázku, v koľkých mestách Táslerovci v rámci NA CESTE TOUR vystúpia. Správnou odpoveďou je číslo 13. Na to prišli mnohí z vás a s odpoveďami sa vrece roztrhlo. Tešiť sa ale bude len jeden výherca, presnejšie, výherkyňa. Dva lískty na koncert I.M.T Smile získava Andrea Bačová.

Výherkyni gratulujeme a jej, ako aj všetkým, ktorým už lístky visia na chladničke, prajeme príjemný zážitok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM