Barbara Dallosová Krimi

Vyčíňanie podguráženého vodiča (22) na žiarskom sídlisku: Zrámoval niekoľko áut a ušiel

Mladík sa podľa polície pokúšal cúvať medzi zaparkované autá na žiarskom sídlisku, štyri z nich pritom nabúral. A to ešte nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie podguráženého vodiča (22) na žiarskom sídlisku: Zrámoval niekoľko áut a ušiel
Zdroj: TASR

Incident sa podľa mužov zákona stal v Žiari nad Hronom v sobotu (17.6.) krátko po desiatej večer. Ako opísala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladého vodiča (22) zo Žiaru zastavila policajná hliadka.

Ako hovorí policajná správa, muži zákona Žiarčana zastavili po tom, ako na parkovisku za bytovkou na Svitavskej ulici na vozidle Fiat Punto cúval pomedzi zaparkované autá, pričom do štyroch z nich narazil (Audi, Hyundai i20, Volswagen Pasat, Ford Ecsort).

,,Vodič si nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta nehody aj s vozidlom odišiel. Následne bol zastavovaný na Sládkovičovej ulici, kde bol kontrolovaný a podrobený dychovej skúške, pričom mu namerali 0,95 mg/l alkoholu, čo je 1,98 promile, uviedla Faltániová s tým, že predbežná škoda, ktorú spôsobil, je odhadnutá na viac ako 1600 eur.

Obvinený mladík bol podľa polície po predchádzajúcom súhlase prokurátora prepustený a stíhaný je na sloboda a v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 1 rok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM