Rôzne Správy

Vyhnianske kúpalisko otvorilo sezónu: Láka aj na novinky

Prvou lastovičkou medzi kúpaliskami v našich končinách je tento rok Vodný raj vo Vyhniach. Okúpeme sa už tento víkend a kúpalisko sľubuje i novinky.

Ilustračný obrázok k článku Vyhnianske kúpalisko otvorilo sezónu: Láka aj na novinky
Zdroj: TASR

Plážové kúpalisko v Žiari nad Hronom avizuje začiatok sezóny na 18. júna, v regióne sa už ale okúpeme aj teraz. Vonkajšie bazény Vodného raja vo Vyhniach sú otvorené do piatku (2.6.).

Novinkou na kúpalisku budú túto sezónu nové šatne situované pod drevenou terasou hneď pri vstupe do areálu. Šatne majú bezbariérový prístup, nachádza sa v nich priestor pre mamičky s malými deťmi a invalidov, toalety aj sprchy. ,,Takisto tu pribudnú nové skrinky, takže zvýšime kapacitu skriniek na odkladanie vecí," podotkla prevádzková manažérka Martina Okuliarová s tým, že hotové by mali byť v priebehu tohto mesiaca.

Otváracia doba kúpaliska ostáva túto letnú sezónu nezmenená. ,,Čo sa týka vstupného, niečo išlo hore, niečo dole s cenami. Nejde však o veľký rozdiel," podotkla Okuliarová s tým, že na kúpalisku pribudol aj nový stánok so zmrzlinou či stánok s miešanými nápojmi.

Akvapark Vodný raj, ktorý je v súčasnej podobe otvorený od roku 2007, je počas celého roka vyhľadávaným miestom relaxu nielen ľudí z blízkeho okolia, ale aj vzdialenejších regiónov. V hlavnej letnej sezóne je tu v prevádzke viacúčelový bazén plnený prírodnou termálnou vodou, neplavecký oddychový bazén, detský bazén a dojazdový toboganový bazén.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM